1980 yılında Zonguldak’ta faaliyete geçen ve futbol başta olmak üzere  salon sporlarında kentte ses getiren DSİspor kulübü,  yeniden aktif hale gelecek. 2000 yıllarda  futbol şubesini kapatan, yalnız basketbol liginde altyapı kategorilerinde faaliyet gösteren yeşil-beyazlı kulüp, yeni bir yapılanma içine girdi.  Bu oluşumun ilk temeli 15 Kasım tarihinde yapılan olağan üstü genel kurul ile atıldı.   Yapılan kongre sonucunda, Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı olurken, yönetim kurulunda  Çetin Alkılıç, Zeynel Turan, Tarık Anıl koçak ve  Niyazi Gedikli yer aldı. Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, düzenlediği basın toplantısı ile yeni yönetimini tanıttı. Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesinde spor medyasıyla kahvaltıda bir araya gelen  Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini söyledi.

SULTANLARIN BAŞINA ÖZÇELİK GELECEK

Bayanlar voleybolda sahne alacaklarını belirten Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, kuracakları bayan takımının başına, Erkekler 2.Lig ekibi HASAD Gençlik Spor Kulübü antrenö’ü Cahit Özçelik’i getirmek istediklerini söyledi. Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, antrenör Cahit Özçelik’le gerekli görüşmelerinin devam ettiği söyledi.

“AMACIMIZ SPOR’A HİZMET ETMEK”
Zonguldak DSİ Spor Kulübü Başkanı Orhan Yazıcı,   düzenlediği basın toplantısında amaçların spora hizmet etmek olduğunu söyleyerek, “15 Kasım’da DSİ Spor Kulübü’nün yapılmış olan bir kongresi vardı. Kongrenin içerisinde yeni yönetim  kurulu belirlenerek değişikliğe gidildi.  Yıllardır bu camiaya her türlü hizmetimiz vardır. Bu dönemde arkadaşlarımızla birlikte spora hizmet etmeye devam edeceğiz. Amacımız Zonguldak DSİ Spor’u daha önceki yönetimlerin getirdiği noktadan bir tık daha yukarıya yükseltmek. DSİ bizim işimiz aşımız, Zonguldak’ta ki gençlere sportif anlamda da hizmet etmektedir. Geçmişte spor camiasına çok sporcular kazandırmıştır. Bizden önce DSİ Spor’a hizmet eden Şube Müdürlerimize Kulüp Başkanlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza ve personellere çok çok teşekkür ederiz ”dedi.

BAYAN VOLEYBOL TAKIMI KURACAĞIZ

Zonguldak DSİ Spor Kulübü olarak bayan takımı ile liglerde mücadele etmek istediklerini ifade eden Başkan Orhan Yılmaz, “DSİ Spor’u en iyi şekilde temsil emenin yollarını arıyoruz. Daha önce erkek voleybolla bir çıta yükseltilmişti, şimdi DSİ Spor olarak kız voleybol ve bayan voleybol takımı oluşturup biran önce liglerde geleceğin sultanlarını yetiştirme adına çalışmalara başladık Bu yıl Bölgesel Lige müracaat edip Zonguldak DSİ Spor olarak bayanlarda voleybol takımımız yol alacaktır.”

Emre Can BAYRAM

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Geçtiğimiz günlerde olağan üstü kongre yapan DSİspor Kulübü,   yeni yönetimini belirledi.  Kısa bir süre önce de görev bölümü yapan Orhan Yazıcı başkanlığında ki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Kulüp Başkanı Orhan Yazıcı, 2’nci Başkan Çetin Alkılıç, Sekreter Zeynel Turan, Muhasip Tarık Anıl Koçak, Üye Niyazi Gedikli.