4 gole sahne olan Karaelmas-Üzülmez maçında puanlar paylaşıldı

 DÜELLODA KAZANAN ÇIKMADI

Merkez Grubu’nda Karaelmasspor ile Üzülmezspor arasında oynanan müthiş maçta kazanan çıkmadı. Tam 4 golün atıldığı düelloda, 2-0 geriye düşen Üzülmezspor, 2-2’yi yakalayarak bir puanı kurtardı.

***********

1’inci Amatör Küme Merkez Grubu’nun 3’üncü haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Karaelmasspor,  Cumartesi günü Fener Sahası’nda Üzülmezspor’u konuk etti. Karaelmasspor’un ilk yarıyı 2-0 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında geriş dönüşe imza atan Üzülmezspor, sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.

İLK YARIDA KARAELMAS FIRTINASI ESTİ

Maça  etkili başlayan Karaelmasspor 29’uncu dakika da Ozan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda fırtına gibi esen Karaelmasspor, 44’üncü dakika da Alişan’ın santra noktasından attığı müthiş golle 2-0  öne geçti. İlk yarı bu skorla Karaelmasspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

İkinci yarıda müthiş bir geri dönüş yakalayan Üzülmezspor, 49’uncu dakika da Sertaç’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Golün ardından beraberlik çabası içine giren Üzülmezspor, 62’inci dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre, penaltıyı gole çevirerek durumu 2-2’ye getirdi. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-2eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Karaelmasspor ligde ilk puanıyla tanışırken, Üzülmezspor 2 maçında da beraberlikle ayrılarak puanını 2 yaptı.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Oğuzhan Keçeci**, Uğur Ulupınar**, Furkan T Ahmetoğlu**

KARAELMASSPOR: Erdinç**, Burak**, Alişen**(Dk.82 Fevzi), Anıl**, Soner**, Selahattin**, Hami**, Ozan**(Dk.77 Furkan*), Tufan**, Erhan**, Tolga**

ÜZÜLMEZSPOR: Alican**, Miraç**, Doğukan**, Hakan**(Dk.63 Uğurcan**), Bora**, Hasan**, Uğur**(Dk.75 İkcan*), Berhan**, Sertaç**, Emre**, Birkan Şengün**(Dk.46 Birkan Kulören**)

GOLLER: Dk.29 Ozan, Dk.44 Alişan(Karaelmasspor), Dk.49 Sertaç, Dk.62(P.A) Emre(Üzülmezspor)