Zonguldak Kömürspor yönetimi ile Zonguldak’a davet ettiği ve masaya oturduğu Teknik Direktör Ercüment Coşkundere görüşmesinde olumlu sonuç çıkmadı. Taraflar bu gün tekrar bir araya gelecek ver son kararlarını verecek.

 

************

 

Geçtiğimiz sezon trajik bir şekilde şampiyonluğu kaptıran Zonguldak Kömürspor, Teknik Direktör Raşit Çalık ile yollarını ayırmasının ardından hoca arayışlarına başlamış ve bir dönem kırmızı-lacivertli formayı giyen Ercüment Coşkundere ile temasa geçmişti. Yönetim, 50 yaşındaki tecrübeli isimi takımına başına getirmek için Zonguldak’a davet etti ve resmi olarak görüşmelere başladı.

İlk etapta yöneticilerle Fener Semti’nde bulunan kulüp binasını gezen Çoşkundere,  eski günleri yad etme fırsatı buldu. Ardından anlaşmak üzere masaya oturan tarafların ilk görüşmesinde olumlu sonuç çıkmadı. Taraftar bugün bir kez daha görüşme yapacak ve düğüm çözülecek.  Kırmızı-lacivertli yönetim ile tecrübeli çalıştırıcı Ercüment Coşkundere, bir araya gelecek ve olumlu-olumsuz şekilde noktayı koyacaklar.

Eren ARSLANYILMAZ