Kırmızı-lacivertli takım, puansız son sıraya demir atan Yenişehir Belediyespor’u 2-0 yendi. Aldığı galibiyetle liderliğini sürdüren Zonguldak, herkesin farklı yendiği rakibi karşısında 2-0 galip gelmesi düşündürdü.

 

 

******

Zonguldak Kömürspor, lider gitti lider geldi. 10’uncu haftada Bursa Yenişehir Belediyespor’un konuğu olan kırmızı-lacivertliler, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grubun lideri Zonguldak Kömürspor, puansız son sıraya demir atan Yenişehir Belediyespor mücadelesine iyi baladı ve 9’uncu dakikada Metin Kurt’la 1-0 öne geçti. Farkı açmak için yüklenen temsilcimiz 25’te penaltı kazandı. Topun başına geçen ilk golün sahibi Metin Kurt, penaltıyı golle sonuçlandıramadı. Böylelikle ilk 45 dakika Zonguldak Kömürspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci 45 dakikada da zayıf rakibi karşısında etkili olan kırmızı-lacivertliler, gol bulmakta zorlandı. Kapanan rakibi karşısında pozisyona girse de sonuca gidemeyen kırmızı-lacivertlileri rahatlatan gol, 82’nci dakikada genç oyuncu Hüseyin Yılmaz’dan geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca güçsüz rakibini 2-0 yenen Zonguldak Kömürspor, puanını 25 yaparak liderliğini sürdürdü. Kırmızı-lacivertlilerin Grupta oynadığı maçlarda puan alamayan ve -43 averajla son sırada bulunan rakibini 2-0 yenmesi düşündürdü.

 

Yenişehir’i 2-0’la geçen Zonguldak Kömürspor, 10’uncu hafta sonunda rakipleriyle puan farkını açtı. Çatalcaspor, Sultangazispor ile 1-1 berabere kalarak 22 puanda kalırken, Büyükçemece Körfez’i 1-0 mağlup etti ve 23 puanla ikinciliğe yükseldi.

 

Eren ARSLANYILMAZ