Zonguldak Kömürspor teknik patronu Şenol Demir, hafta sonu kendi evinde 4-1 mağlup oldukları Sakaryaspor maçını değerlendirdi.

Teknik direktör Şenol Demir, Sakaryaspor karşısında çok basit hatalar yaptıklarını ve Sakaryaspor’un tecrübeli isimleri de bunları değerlendirdiğini söyleyerek, en kısa zamanda düştükleri yerden kalkacaklarını vurguladı. Teknik direktör Şenol Demir ayrıca, Silivirspor maçında taraftar desteğini çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

“Düştük ama düştüğümüz yerden kalkacağız”

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Şenol Demir, düştükleri yerden kalkacaklarını söyleyerek, “Çok üzgünüz. Futbolcularımızda üzgün. Taraftarımızı da üzdük. Kötü oyunla net bir mağlubiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. Düştük ama düştüğümüz yerde kalacak değiliz. Kalkabilmek en önemlisi. 8 defa da düşsen dokuzuncuda kalkmasını bileceksin. Yerde kalıp sürünmeyeceğiz. Çocuklarımız da en kısa zamanda moral ve motivasyonlarını yükseltip, Silivrispor deplasmanından iyi bir neticeyle ayrılacaklar. Ama eğer bu mağlubiyetin altında kalıp, ezilmeye ve üzülmeye devam edersek, Silivri’den de kötü bir netice ile ayrılmak kaçınılmaz olacak. En kısa zamanda tekrar ayağa kalkmamız lazım. Oyuncuları ayağa kaldıracak olan da bizleriz. Düştüğümüz yerden kalkmak zorundayız.” dedi.

“Sakaryaspor karşısında ağır bir yenilgi aldık”

Sakaryaspor karşısında ağır bir yenilgi aldıklarını ifade eden teknik direktör Şenol Demir,  “Sakaryaspor karşılaşmasında sahanın her bölgesinde düşük kaldık. Rakipte net bir skor aldı. Gerekli dersleri oyuncularımla birlikte bende çıkaracağım. Toparlanmaktan başka çaremiz yok. Silivri maçı bizim için toparlanma maçı olsun. Kafaları kaldıracağız. Ağır bir yenilgi aldık. Hepimiz çok üzüldük. Tekrar dirileceğiz.”

 “Hatalar nedeniyle yenilgi aldık”

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, hatalar nedeniyle ağır bir yenilgi aldıklarını söyleyerek, “Karşı takımın deneyimli oyuncuları da bizim hatalarımızı iyi değerlendirdiler. Bir müsabaka ile her şey bitmiyor. Galip gelseydik de bitmeyecekti. Mağlup olduk. Lig devam edecek. Mücadeleyi bırakmayacağız. Kaldığımız yerden yolumuza devam etmek zorundayız. Dersler çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

“Silivrispor takımı tam oturmadı”

Silivrispor takımının iyi bir takım olduğunu ancak oturmadığını ifade eden Demir, “Silivri’ye başarısız olarak bakmamak gerek. Zonguldakspor’da içeride çok güçlü bir takım ancak evinde 4 tane de yiyebiliyor. Silivrispor’da çırpınan bir takım. Onlar içinde bizim içinde zor bir müsabaka. Çok transfer yaptılar. Onların takımları da tam olarak oturmadı. Biz yine bu şekilde müsaade edersek, oradan da kötü bir sonuçla ayrılacağız.”

“Silivrispor maçında taraftara da çok iş düşecek”

Zonguldak Kömürspor teknik patronu Şenol Demir, Silivrispor maçında taraftara da çok iş düşeceğini söyleyerek, “ Futbolculara moral ve motivasyon kazandırılması açısından hem basına hem da taraftarlara büyük iş düşüyor. Bu çocuklara inanmamız gerekiyor. Sakaryaspor karşılaşmasında gördüğünüz gibi taraftarlar 90 dakika boyunca hiç susmadılar. Bu durumun karşılığını da aldılar. Bizde Silivrispor deplasmanında aynı desteği Zonguldak Kömürspor taraftarından bekliyoruz. Aynı coşkuyu bize her yerde gösterdiler. Silivrispor maçı bizim için çok önemli. Tekrar ayağa kalkabilmemiz için bizim Silivrispor karşılaşmasından galip ayrılmamız gerekiyor. Burak koşulara başladı. Sonraki hafta takım çalışmalarına da başlayacaktır.”

Emre Can BAYRAM