Duyarlı taraftar

 UltrasElmas Taraftar Grubu üyelerinden Sercan Akar kişisel  facebook hesabından paylaştığı not ile duyarlılığını gösterdi. Akar, Mardin’in köy okulunda eğitim gören minikler için yakın çevresinden ve taraftarlardan kışlık giyecek talebinde bulundu.

 ----------------

 2’nci Lig takımı Zonguldak Kömürspor’un sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren UltrasElmas Taraftar Grubu’nun bu kez üyesi olan Sercan Akar’dan duyarlı paylaşım… Kırmızı-lacivertli takıma gönül veren Sercan Akar,  Mardin’in köy okulunda eğitim-öğretim gören miniklere yardım yapılması konusunda facebook hesabından bir paylaşımda bulundu.  Akar paylaşımında  yakı çevresinden ve taraftarlardan kışlık mont ve bot, talep etti.

Ultra Elmas tribün liderlerinden Sercan Akar, kendine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden,” Malum kış kapıda. Bir arkadaşım twitterda liste paylaşmış. Mardin'in bir köy okulunda küçük kardeşlerimizin mont ve bot ihtiyacı varmış. LCW'nin web sayfasındaki satışlarda ücretsiz kargo seçeneği var. Ben gücümün yettiği kadarı ile birkaç şey sipariş ettim. Belki aranızda imkanı olup mont veya bot sipariş ederek bu kardeşlerimizi sevindirmek isteyenler olabileceği için paylaşmak istedim” diyerek yardım kampanyası başlattı. Kırmızı Lacivertli taraftarların büyük ilgi gösterdiği yardım kampanyası çığ gibi büyümeye devam ediyor. Toplanan yardımlar ise Mardin’de bulunan Beşbudak Köyü Beşbudak İlkokulu Derik’e gönderilecek.

Emre Can BAYRAM

 
Beşbudak Köyü Beşbudak İlkokulu Derik/ Mardin