Üzülmezsporlu futbolcu İlkay Bilge, 22 yıllık aktif futbolculuk kariyerine nokta koyduğunu açıkladı. 34 yaşındaki futbolcu, Sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşımla yeşil sahalara veda etti.

 

***********

 

Zonguldaklı 34 yaşındaki amatör futbolcu İlkay Bilge, yeşil sahalara veda etti. 12 yaşında başladığı futbolda alt yapı eğitimini Zonguldakspor’da alan 34 yaşındaki İlkay, Üzülmezspor formasıyla aktif futbolculuk kariyerine nokta koydu. Bu sezon başında 1’inci Amatör Küme takımı Üzülmezspor’a transfer olan İlkay, Çaydeğirmeni Belediyespor ile oynanan ve 2-1 galip gelmelerine rağmen elendikleri Play-Off yarı final rövanş maçı sonrası futbolu bıraktığını sosyal medya hesabı facebooktan duyurdu.

“BEN DE EMEĞİ OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

İlkay Bilge veda açıklamasında şunları söyledi; “12 yaşında başladığım futbol hayatıma bugünden itibaren son vermiş bulunmaktayım.  13 farklı takımda top oynadım.  Beni yetiştiren, çalışmış olduğum birçok hocama;  basta Serkan Bankoğlu,  Metin Aydın,  Nihat Ürer ve  Suat Acar  olmak üzere okul takımında oynadım dönemki  İsmail Hocama futbolcu abilerime kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Jübile maçını da Üzülmezspor’la bugün 2-1 galip gelerek tamamladık ama turu geçmeye yetmedi.  Sağlık olsun bütün takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık, herkese çok teşekkür ederim...”

Eren ARSLANYILMAZ