YILLARIN EFSANE TAKIMI ZONGULDAKSPOR'UN SAHİPSİZ OLMASINA ÜZLÜYORUM

Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli eldiveni Sinan Ören, kendi sahalarında 1-0 yendikleri Konya Anadolu Selçukluspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, patlama noktasına geldiklerini söyleyerek, 3 büyüklere kök söktüren ve yılların efsane takımı Zonguldakspor'un sahipsiz bırakılmasına üzüldüğünü söyledi. Ören ayrıca play off yolunda biran önce takıa sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

''Yaşadığımız sıkıntılar dillere destan olur''

Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli kalecisi Sinan Ören,''Biz aslında bugün onur mücadelesini çıktık. Yaşadığımız sıkıntılar dillere destan olur. Şurada bir buçuk senedir futbol oynuyorum şu Zonguldakspor'a üzülüyorum. Şuda var biz galip geldikten sonra böyle birşeyi dile getirmek istemedik. Sonuç olarak da patlama noktasına geldik. Ben dışardan gelen bir birey olarak burada 1,5 senedir futbol oynuyorum bu kadar güzel bir şehirin tek güzide takımı Zonguldakspor, yılların efsanesi 3 büyüklere kök söktürmüş takım bu kadar sahipsiz çıkılmış olmasına üzülüyorum. ''

 Seçim öncesinde takıma destek verilmesi gerektiğini ifade eden Ören, ''Şehirin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Play off'a da yaklaşamya başladık. 2 hafta önce küme düşürmeyiz sorularını sorarken şimdi play off konuşuyoruz. Bir birey olarak takımın en büyükleri olarak artık seçim öncesinde şehirin dinamiklerinin harekete geçmesi gerek. Başta Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız ve diğerlerinden destek bekliyoruz. Bu şekilde deva ederse biz daha iyi yerlere geleceğiz''diye konuştu.

Emre Can BAYRAM