Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Gülay, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 25. Hafta maçında Zonguldakspor’un Çarşamba günü saat 13.00’da deplasmanda oynayacağı  Amed Sportif maçı hakkında konuştu.  
Hakan Çevik, Furkan Deniz ve Serbay Yağız’ın sakat oluşu  Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz’in ise korona virüs nedeniyle karantina da olması nedeniyle Amed Sportif maçına eksik çıkacaklarını belirten Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Gülay, eksik olmalarına rağmen eksik oyuncuların yerine oynayacak olan oyuncuların Amed Sportif maçında elinden geleni yapacaklarını  belirtti.  
Gülay ayrıca Zonguldakspor’un şuana kadar deplasman galibiyetinin olmadığını ancak Amed Sportif maçında hem 3 puanı hem de deplasman şansızlığını kıracağına inandığını ifade etti. 

MORALLER YERİNDE

Çarşamba günü deplasmanda oynayacak olan  Amed Sportif maçında eksik olmalarına rağmen takıma güvendiğini ve hem 3 puan hem de deplasman şansızlığını kıracaklarını belirten Gülay, "Deplasman Şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyoruz. Her ne kadar rahatsızlığı olan cezalı olan topçularımız olsa da mevcut kadromuz ile beraber bu zorlu deplasman şanssızlığı kıracağımıza inanıyoruz. Takımımızın morali çok iyi kapasite olarak çok iyi ama bir şanssızlık var. O şanssızlığımızı da Amed Sportif maçında kıracağımıza inanıyorum. Yeter ki bu takıma inansınlar güvensinler" dedi.  

3 PUAN İLE AYRILACAKLARINA İNANIYORUM

Eksiklere rağmen eksiklerin yerine oynayacak olan oyuncuların Amed Sportif maçında  saha ellerinden geleni yapacağına inandığını belirten Gülay, "Rahatsızlığı olan ve sakat olan arkadaşlarımızın yerine sahaya çıkıp oynayacak olan arkadaşlarımız da onlar kadar özveri içerisinde oynayacağına inanıyoruz. Onları da zaten idmanlarda hırslarını, isteklerini görüyoruz. Tabi ki üzücü bir olay olmaması gereken bir şey ama malum her takımda bu rahatsızlık baş gösteriyor.  Ama mevcut arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapacak ve Amed Sportif maçından 3 puan ile ayrılacaklarına inanıyorum" dedi