Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, "Tesislerde yenileme çalışmaları tamamlandı. Tek eksiğimiz sandalye, masa ve bazalar. Bunları da hallettiğimiz an takım devre arasında tesislere yerleşecek" dedi.

Hürfikir, ayrıca "Paramızı olsa sandalye, masa ve bazalar şuanda alınır ve takımı ise 3 gün içinde tesislere yerleştirmiş olurduk"ifadelerine yer verdi. 

Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un yaklaşık 60 yıldır hizmet veren emektar kulüp binası, sezon öncesinde tadilata alınmış ve maddi kriz nedeniyle bir türlü bitirilememişti. Krizin üzerine bir de koronavirüs salgını çıkınca, çalışmalar tamamen durmuştu. Yıllardır düzgün bakım ve onarım yapılamayan Zonguldakspor Kulüp Binası’nda köklü bir çalışma yapılarak bitme durumuna geldi. Sezon başından beri DSİ’de kalan futbolcular ve teknik heyet kısa sürede içerisinde yeni yüzüyle tesislerine kavuşacak. Kulüp tesislerinin iç tadilatı tamamlanmasının ardından, kaloriferler başta olmak üzere, duş, tuvaletler, odalar, kapılar, halıfleks, vakit geçirecekleri salon ve her yer yapılarak boyası da tamamlandı. 2. devrede Zonguldak Kömürspor yapılacak temizlik sonrasında tesislere geçmesi bekleniyor.

HER ŞEY PARAYA BAKIYOR

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldakspor, A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, "Tesislerimizle alakalı kaloriferler başta olmak üzere, duş, tuvaletler, odalar, kapılar, halıflek ve boya işleri tamamlandı. Şuanda masa, sandalye ve bazalar eksik. Maddi durum nedeniyle bunları da almakta sıkıntı yaşıyoruz. Eksikleri gidermek için de yoğun çalışıyoruz. Bu eksiklerimizi tamamladığımız anda devre arasında tesislerimize geçmiş olacağız. Biraz paramız olsa 3 gün içinde tesislere geçmiş oldurduk" dedi.