EKSİKLİKLERE RAĞMEN 1 PUAN İYİDİR

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ziraat Türkiye Kupasında 2-0 mağlup oldukları Menemen maçına ve deplasmanda 0-0 beraber kaldıkları Fethiye maçına değindi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sakat ve cezalılara karşı Menemen ve Fethiye karşısında iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, Fethiye deplasmanında 1 puan aldıkları için memnun olduklarını söyledi. Caner ayrıca hala play offşanslarının devam ettiğini ve hafta sonu Kahramanmaraş’ı yenerek yeniden çıkışa geçmek istediklerini ifade etti. 

‘’Sakat ve cezalılara karşı Menemen’e karşı iyi oynadık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, sakat ve cezalılara karşı Menemene karşı iyi oynadıklarını söyleyerek, ‘’Tuzlaspor maçından sonra yaşanan olayları gördünüz. Takımda ki sakatlıkları kırmızı kart cezalılarını takım kurmakta ne kadar zorlandığımızı görüyorsunuz. Bunun sonucunda da Ziraat Türkiye Kupasında Menemene elendik. Ona rağmen güzel bir oyun sergiledik. Verilmeyen 2 tane net penaltımız var. Direkten dönen 3 tane topumuz var. Onu değerlendirebilsek Türkiye kupasında tur atlamamak elden bile değil’’dedi. 

‘’Gencay’ın kırmızı kart görmesi eksikliklerin üzerine eksiklik kattı’’

Gencay’ın kırmızı kart görmesi eksiklerin üzerine eksiklik kattığını ifade eden Caner, ‘’O maçta Gencay’ın kırmızı kart görmesi, eksikliklerin üzerine eksiklik kattı. On rağmen hocalarımız Fethiye maçına en iyi kadroyu çıkarmaya çalıştı. Oradan 1 puanla yetindik. Eksikliklere rağmen 1 puan almamız ona da şükür ediyoruz. Şimdi önümüzde Kahramanmaraş maçı var. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz’’diye konuştu. 

‘’Maddi sıkıntı içindeyiz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, maddi sıkıntı içinde olduklarını ifade ederek, ‘’Türkiye’nin tamamında bir ekonomik sıkıntı var. Ticari anlamda ki sıkıntı kulüplere de yansıyor. Bizde maddi sıkıntı içindeyiz. Sürekli tedbirler bulmaya çalışıyoruz. Zonguldak’ı en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz’’dedi. 

‘’Play off şansımız hala devam ediyor’’

Play off şanslarının hala devam ettiğini ifade eden Caner, ‘’Bu ligde her şey olur. Devrenin bitmesine daha var. İkinci devre neler olacak daha belli değil. Ligde daha çok sular götürür. Belki işler istediğimiz gibi gider play off’u buluruz. Bunların olması için kent olarak el ele vermemiz gerek. Vurdum duymazolmayacak. Kimse takımına düşman olmayacak. Takımının kötü olsun diye dua etmeyecek. Taraftar gerekeni yapıyor herkes elinden geleni yapacak’’şeklinde konuştu.
Emre Can BAYRAM