Zonguldak’la hiçbir bağı bulunmamasına rağmen, gelen bir yardım çağrısına kulak veren Emrah Karahan, formanın satışı için destek bekliyor

 Elazığ’dan Zonguldak’a yardım eli

 Kayıkçılar İlkokulu’na yardım kampanyası: Wesley Sneijder’ın forması satışta

Eğitim gönüllüsü olarak birçok kampanya ile minikleri sevindiren 39 yaşındaki yardım gönüllüsü Emrah Karahan, bu kez Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde eğitim veren Kayıkçılar İlkokulu öğrencileri için bir kolları sıvadı. Emrah, Galatasaray’ın yıldız ismi Sneijder’dan aldığı formayı tüm takıma imzalatarak, twitterdan satışa çıkardı. Buradan gelecek gelir ile öğrencilere spor malzemesi alınacak.

*****************

Elazığ’da bir inşaat firmasında satın alma ve muhasebe sorumlusu olarak görev yapan 39 yaşındaki yardım gönüllüsü Emrah Karahan, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’nde eğitim veren Kayıkçılar İlkokulu öğrencileri için bir yardım kampanyası başlattı.  Daha önce de birçok yardımlarla minikleri sevindiren yardımsever Emrah Karahan ile Kayıkçılar İlkokulu’nun yolu bir mesajla kesişti… Kayıkçılar İlkokulu’ndan bir öğretmenin attığı mesajla kampanyayı başlatan Emrah, Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’dan özel alarak aldığı formayı tüm sarı-kırmızılı futbolculara imzalattı. İmzalattığı bu formayı sosyal medya hesabı twitterdan satışa çıkaran Emrah, buradan gelecek gelir ile Kayıkçılar İlkokulu’nda eksik olan voleybol,hentbol ve futbol malzemelerinin alınmasını sağlayacak.

Ayrıca sosyal medya üzerinden buluşan bir grup eğitim gönüllüsünün kurduğu ‘Sınırsızlar’ adlı grup Emrah’la iletişime geçerek   malzemelerin bir kısmını karşılayacak. Aslen Adapazarılı olan ve şuan Elazığ’da ikamet eden Emrah Karahan,  kendisinin hiçbir beklentisinin olmadığını ve çocukların geleceği adına böyle bir bağışta bulunduğunu belirtti.

“HİÇ KİMSEDEN MADDİ BİR BEKLENTİM YOK”

Konu hakkında açıklama yapan Emrah Karahan kendisi adına hiçbir maddi beklentisi olmadığını söyleyerek, “Bu bağışı kendi insani duygularımla yapıyorum. Hiç kimseden maddi bir beklentim yok. Yeter ki öğrenciler spor yapsın. Kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Spor yaparak hem ailelerine hem de vatanlarına iyi bir birey olsunlar. Benim de bir evladım var.  Çevremde çok yetenekli insanlar olmasına rağmen imkansızlıklar yüzünden hayata tutunmakta zorluk yaşadılar. Bu öğrencilerin böyle olmasını istemiyorum. Sadece bu formanın satışıyla miniklere yardımcı olacağım. Formanın satılması için Maddi desteğin yanı sıra manevi destek bekliyorum. Daha öncede birçok yardımlarda bulundum. Bu ne ilk olacak ne de son” şeklinde konuştu.

Eren ARSLANYILMAZ

Yardım kampanyasına destek olmak isteyenler bu numaradan Emrah Karahan’a ulaşabilir

GSM: 0545 721 34 05