ELİCEK, ÇAYDEĞİRMENİ YOLUNDA

Yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Çaydeğirmeni Belediyesportransfer çalışmalarına devam ediyor… Çaydeğirmeni Belediyespor, Kilimli Belediyespor’un 28 yaşında ki tecrübeli oyuncusu Burak Elicek ile prensipte anlaştı.

Süper Amatör Lig ekiplerinden ÇaydeğirmeniBelediyespor yeni sezonda iddialı bir kadro ile şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefliyor. Teknik patronu Serkan Bankoğlu yönetiminde transfer çalışmalarına başlayan ÇaydeğirmeniBelediyespor, Kilimli Belediyespor’un 28 yaşında tecrübeli oyuncusu Burak Elicek ile prensipte anlaştı. Elicek, önümüzde ki günlerde Çaydeğirmeni Belediyesportesislerine giderek, resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Asmaspor altyapısında yetişen 28 yaşında ki tecrübeli oyuncu Burak Elicek, sırasıyla, Zonguldak Gençlik, FenersporÇates IşıksporKdz.EreğliBelediyespor, Zonguldak Belediyespor, Devrek BelediyesporGökçebeyspor ve Kilimli Belediyespor formalarını giydi.

Şampiyonluk kadrosu kuruluyor

Yeni sezon da şampiyonluk kadrosu kurmayı planlayan Çaydeğirmeni Belediyespor, il dışından ve merkezden de 8-9 oyuncuyla prensipte anlaştı. ÇaydeğirmeniBelediyespor’un teknik patronu Serkan Bankoğlu’nun transfer dosyasını belediye başkanı Satılmış Gebeş’e verdi. Önümüzde ki günlerde Başkan Gebeş’in onayının ardından bu transferlerde açıklanacak.

Emre Can BAYRAM