Misli.com 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, deplasmanda karşılaşacağı Gümüşhanespor maçı için yola çıktı. 
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 14. Hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Gümüşhanespor maçı öncesinde bu sabah saat 11.00’da Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Gümüşhane’ye 3 puan için hareket etti. 

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Çarşamba günü saat 13.00'da oynanacak olan müsabakada  Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, Hacettepespor galibiyeti gibi Gümüşhanespor maçında da mutlak galibiyetle ayrılarak 2’de 2 yapmak istiyor.   

ELMAS 12 PUANDA, GÜMÜŞHANESPOR İSE 3 PUANDA

Temsilcimiz Zonguldakspor ligde  oynadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 12 Puanla 11. Sırada yer alıyor. Gümüşhanespor ise oynadığı 12 müsabakadan 1 galibiyet 3 beraberlik 8 yenilgi ile 3 puanla 18. sırada yer alıyor. 

MAÇI İSTANBUL HAKEMLERİ YÖNETECEK

MHK, Gümüşhanespor ile Zonguldakspor  karşılaşmasına İstanbul Klasman Hakemi Burak Taşkınsoy’u atadı. Taşkınsoy’un yardımcılığını ise İstanbul Klasman Yardımcı Hakemi Şenol Bektaş yine aynı bölgeden Klasman Yardımcı Hakemi Uğur Aydoğdu görev yapacak. Maçın dördüncü hakem olarak ise Yine İstanbul Klasman Hakemi Cihan Ateş görev alacak.