Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 34. Haftasında  yarın saat 15.00'da deplasmanda play-off mücadelesi veren Sarıyerspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçen haftada sahasında kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz, zorlu İstanbul temsilcisi karşısında puan ve puanlar arayacak.

Bu önemli maç öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor,  bu sabah saat 09-00'da Zonguldak'tan ayrılarak karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

Temsilcimiz, play-off mücadelesi veren Sarıyerspor karşısında puan ve puanlar alarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

GENÇ OYUNCU TEZCAN İSTANBUL’A GETİRİLMEDİ

Gümüşhanespor  karşısında son dakikada yediği kırmızı kartla cezalı duruma düşen Tezcan Gökmen, Sarıyespor karşısında forma giyemeyecek.

TECRÜBELİ OYUNCU HAKAN ÇEVİK’İN CEZASI BİTTİ

Kart cezalısı nedeniyle Gümüşhanespor karşısında forma giyemeyen tecrübeli futbolcu Hakan Çevik ise cezasını bitirdi. Çevik, Sarıyesspor karşısında ilk 11’de olması bekleniyor.  

BARIŞ ŞEREF, SARIYER MAÇINDA SAHADA OLACAK

Hacettepespor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 1 maç ceza alan Zonguldakspor teknik adamı Barış Şeref, bu cezasını Gümüşhanespor maçında doldurdu. Şeref, yarın oynanacak olan Sarıyerspor maçında sahada olacak. 

31 PUANLA 11. SIRADA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldaksporspor, ligde oynadığı 31 maçta 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 14 yenilgi ile 31 puanla 11. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 43 gol görürken, rakip filelere ise 28 gol kaydetti.

55 PUANLA 5. SIRADA

Sarıyerspor ise ligde oynadığı 32 maçta 15 galibiyet, 10 beraberlik, 7 yenilgi ile 55 puanla 5 sırada yer alıyor. Sarıyerspor, kalesinde 32 gol görürken, rakip filelere ise 47 gol kaybetti.

MÜSABAKAYI MURAT TÜRKKAN YÖNETECEK

Sarıyerspor-Zonguldakspor karşılaşmasını Bayburt Bölgesinden Klasman Hakemi Murat Türkoğlu yönetecek. Türkoğlu’nun yardımcılıklarını ise yine Bayburt bölgesinden Klasman yardımcı Hakemi Volkan Kaan Topal ve Rize bölgesinden Klasman Yardımcı Hakemi Akın Karabacak yapacak. Maçın 4. hakemi, Ardahan bölgesinden klasman hakemi Doğu Yılmaz.