Zonguldak Kömürspor, deplasmanda karşılaşacağı erteleme maçı olan Kahramanmaraşspor müsabakası için yola çıktı. 
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, ligin 7. Hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı erteleme maçı olan Kahramanmaraşspor müsabakası  öncesinde bugün saat 15.30’da Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Kahramanmaraş'a 3 puan için hareket etti. 
Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, karayolu ile Zonguldak’tan İstanbul’a hareket etti.  İstanbul hava limanından ise uçakla Kahramanmaraş’a uçacak.
  
3 OYUNCU KADRODAN ÇIKARTILDI

Zonguldakspor’da Berkan Akdeniz sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılırken, Ali Fırat sarı kart cezalısı ve Aykut Emre Yakut Sarıyespor karşılaşmasında ikinci sarıdan kırmızı kart gördüğü için Kahramanmaraş’a götürülmedi.   Kırmızı Lacivertli ekipte cezası biten Hakan Çevik ise 18. Kişilik kadroya dahil edildi.  

Elmas’ın 13, K. MARAŞ’IN 14

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde  oynadığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet 4 beraberlik ve 6  yenilgi ile 13 Puanla 12. Sırada yer alıyor. Kahramanmaraşspor ise oynadığı 11 müsabakadan 3 galibiyet 5  beraberlik 3 yenilgi ile 14 puanla 11. sırada yer alıyor.

MAÇI SEFA YILMAZ YÖNETECEK

Hakem Kurulu (MHK) tarafından Kahramanmaraşspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını İstanbul Klasman Hakemi Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılığını ise İstanbul Klasman Yardımcı Hakemi Ufuk Uğurlu ve Çağrı Yıldırım yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise İstanbul Klasman Hakemi Serhad Ürkmez görev alacak.