Zonguldakspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin 4.hafta maçında pazar günü saat 15.30'da deplasmanda oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını bügün yaptığı taktik çalışma ile tamamladı.  
Yeni Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Fener Sentetik  Saha'da yapılan çalışmada kırmızı- lacivertli oyuncular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde yapılan şut, kanatlardan orta ve gol çalışması yaptıktan sonra  hazırlıklarını taktik çalışması ile son verdi.
DEPLASMAN YOLCULUĞU YARIN 
Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçı öncesinde Zonguldakspor, yarın saat 09.00'da Zonguldak'tan ayrılarak karayolu ile Kırşehir'e haraket edecek. 
ELMAS MORAL BULMAK İSTİYOR 
Teknik Direktör Cafer Aydın nezaretinde Akhisarspor'a 1-0, Pendikspor'a 3-2 ve Uşakspor'a ise 1-0 mağlup olarak ligde henüz galibiyet ve puanla tanışamayan Zonguldakspor, yeni Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde 4. hafta maçında  Kırşehir Belediyespor müsabakası  itibariyle yeni bir sayfa açmak istiyor. Kırmızı-lacivertli futbolcular yeni Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Kırşehir Belediyespor karşısında puan ve puanlar alarak hem moral bulmak istiyor hemde puanla tanışmak istiyor. 
MUHAMMET'İN  CEZASI BİTTİ 
Zonguldakspor'un gurbetci genç oyuncusu Muhammet Ali Kol'un 2 maçlık cezası bitti. Ligin ilk hafta maçında Akhisarspor maçının 85. Dakikasında rakibine yaptığı sert haraket sonrasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Muhammet Ali Kol, PFDK tarafından 2 maç ceza almıştı. Pendikspor ve Uşakspor maçlarında takımı yanlız bırakan genç oyuncunun 2 maçlık cezası tamamlandı. Kol, ligin 4. Hafta maçında Teknik Direktör Şenol Demir'in şans  vermesi halinde  Kırşehir Belediyespor maçında forma giyecek. 
DÜDÜK ERHAN KUTLU'DA
Merkez Hakem Kurulu, Kırşehir Belediyespor-ZonguldaKspor maçının hakemlerini de açıkladı. 
Zorlu müsabakayı Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Erhan Kutlu yönetecek. 
Kutlu’nun yardımcılığını ise Diyarbakır bölgesinden Emre Doğu ve Orhan Timurtaş yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Nabi İzci görev alacak. 
HAKEM KUTLU GÜNDEMDEN HİÇ DÜŞMÜYOR
Özellikle bir çok müsabakada verdiği kararlar ile sürekli gündeme gelen Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemi Erhan Kutlu,  2018 yılında oynanan Darıca Gençlerbirliği-Bugsaşsapor maçında  verdiği tartışmalı kararlarla mücadelenin önüne geçtiği öğrenildi.
6 PUANLA 2. SIRADA 
Ev sahibi Kırşehir Belediyespor, ligde oynadığı 2  maçta 2 galibiyet alarak 6 puanla 2. sırada yer alıyor. Kırşehir Belediyespor 3. hafta maçını ise dinlenerek geçirmişti. 
Ev sahibi takım 2 maçta rakip filelere 4 gol atarken, kalesinde henüz gol görmedi. 
ZONGULDAKSPOR 3 YENİLGİ İLE 18. SIRADA 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise oynadığı 3 maçta 3 yenilgi alırken, henüz puanla tanışamadı. Ayrıca Kırmızı-lacivertli kelesinde 5 gol görürken, rakip filelere ise 2 gol kaydetti. 
Haber:Ayşe İslamoğlu