Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Çaycuma’da kamp çalışmalarını sürdüren kırmızı lacivertli ekibin, pazartesi günü kulüp binasına yerleşeceğini açıkladı.  

DSİ’DE TADİLAT VAR 


Kırmızı lacivertli ekibin Çaycuma kampını bugün bitirip Zonguldak’a gelmesi beklenirken, DSİ’de tadilat nedeniyle kente dönemediğini belirten Hürfikir, İkinci yarı öncesinde takım Çaycuma’da güzel bir kamp geçirdi.  Ancak kampı bitirip bugün Zonguldak’a gelmesi bekleniyordu. Ne yazık ki  DSİ’de tadilat olması nedeniyle takım Çaycuma’da kalmak zorunda kaldı’’ dedi.

TAKIM PAZARTESİ YERLEŞİYOR... 

Kulüp binasının tadilatının bittiği ve hafta sonu eksik olan mobilyaların yerleştirilmesi sonrasında takımın pazartesi günü Çaycuma’dan gelerek kulüp binasına  yerleşeceğini belirten Hürfikir, "Uzun süredir tadilatta olan kulüp binamızda çalışmalar tamamlandı. Şuanda oyuncuların kalacağı yerler, teknik ekibimiz kalacağı yerler, vakit geçireceği ve yemek yiyeceği yerler yapıldı.  Şuanda tek eksiğimiz  mobilyalar onlarda hafta sonu gelerek odalara yerleştirilecek. Bir aksilik olmazsa takımımız Pazartesi günü kulüp binasına tam anlamı ile yerleşecek" dedi.