Ve hasret bitti… Zonguldak Kömürspor  2016-2017 sezonunu açtı…

ELMAS SAHAYA İNDİ, HASRET BİTTİ

Zonguldak Kömürspor’da tatil sona erdi ve futbolcular topbaşı yaptı. Kırmızı-lacivertli takım, Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde saat 17.00’da sahaya inerek sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

************

Geçtiğimiz sezon Play-Off şampiyonu olarak 2’nci Lige yükselen Zonguldak Kömürspor’da tatil bitti ve şimdi çalışma zamanı... 2016-2017 sezonu için dün kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, saat 17.00’da topbaşı yaptı.  Zonguldak Kömürspor, Geçtiğimiz sezon ilk devrenin son iki haftasında takımın başına geçirilen ve sezonu kupayla kapatarak yola devam edilen Şenol Demir ile ilk idmanını yaptı. Fener Sahası’nda gerçekleşen sezonun ilk çalışmasına mevcut kadrosundaki futbolcular ile yönetimin her konuda anlaşma sağladığı futbolcular katıldı.

2 OYUNCU İZİNLİ

Zonguldak Kömürspor’da sezonun ilk çalışmasına izinli olarak Turan Yılmaz ve Ali Temur katılmadı. Bu oyuncuların yanı sıra  prensip anlaşmasına varılan Erdinç Pekgöz’de idmana katılmadı. İzinli olan bu üç oyuncu Cuma günü kente gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

“LİGE HAZIR OLMAK İÇİN PLANLAMAMIZI YAPTIK”

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan, Teknik Direktör Şenol Demir, yeni sezon çalışması, transferler ve takımın hedefleri hakkında konuştu.  Demir şunları söyledi; “Hayırlısıyla 2016-2017 sezonun açtık. Camiamıza hayırlı olsun. Takımın iskeletini koruduk. Aramıza yeni arkadaşlarımız da katıldı.  Gelecek futbolcularda var. Transferlerimiz devam ediyor. İlk olarak 20 Temmuz’a kadar Zonguldak’ta çalışcağız. Bir hafta sonra Bolu kampına gideceğiz ayın 24’ünde. Ardından hazırlık maçları için Patalya’da olacağız. Lige hazır olmak için planlamamızı yaptık.  Ligde ilk hedefimiz kalıcı olmak. Bakalım ligi tanıyalım, rakiplerimizi görelim, kendi gücümüze bakalım  onanda sonra lig içerisinde kendimize yeni bir hedef belirleriz.

Eren ARSLANYILMAZ

*****************************************************************************

Ekip şekillendi

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir’in birlikte görev yapacağı ekibi son şeklini aldı. Mustafa Göktaş ile birlikte  Taylan Varol’un  yer aldığı ekipte kaleci antrenörü Bülent Yenidoğan getirildi. Şenol Demir ve ekibine kondisyoner olarak   Barış Şeref, dahil oldu.

Taraftar sürprizi

Kırmızı-lacivertli taraftarlar, sezonun ilk idmanında takıma sürpriz yaptı. Genç Zonguldaklılar Taraftar grubu üyeleri, dünkü idmanı ziyaret teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Kömürspor genç oyuncu Bartu ile ilgileniyor

Yeni sezonun startını veren Zonguldak Kömürspor, bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli takım bu kapsamda Süper Ligin yeni takımı Alanyaspor’un U21 takımında oynayan 19 yaşındaki genç oyuncu Bartu Baladin ile bir görüşme yaptı. Yapılan bu ön görüşmede taraflar birbirine şartlarını sundu.  Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği birkaç güne kadar belli olacak.

***Zonguldak Kömürspor ilk idmanda düz koşu yaptı

***Zonguldak Kömürspor, 2016-2017 sezonu için dün topbaşı yaptı ve sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi