9 haftadır ligde galibiyet hasreti çeken Zonguldak Kömürspor, hafta sonu konuk edeceği Silivrispor maçına dönüp noktası olarak bakıyor. Kırmızı Lacivertli ekip  saha ve seyirci avantajını kullanarak Silivirspor’u yenmeyi planlıyor. Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, oyuncularla sık sık konuşarak Silivrispor maçının önemini vurgu yapıyor.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, hafta sonu konuk edeceği Silivrispor hazırlıklarını teknik patron Fatih Akyel yönetiminde Fener sentetik sahada sürdürdü. Kırmızı Lacivertli ekibin teknik direktörü Fatih Akyel, antrenman sırasında sık sık oyuncularla bir araya gelerek Sakaryaspor yenilgisinin unutmalarını Silivrispor maçına odaklanmalarını istedi. 9 haftadır ligde galip gelemeyen Zonguldak Kömürspor için artık dönüp noktasına gelindi. Kırmızı Lacivertli ekibin dönüp noktası olarak baktığı Silivrispor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.  Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Silivirspor’u yenmek için planlar kuruyor. Deplasmanda Sakaryaspor’a 3-2 mağlup oldukları maçın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan defans oyuncusu Şevket Güngör’ün yokluğu da Akyel’i düşündürüyor. 

Kömürspor kuvvet antrenmanı yaptı

Zonguldak Kömürspor Fener sentetik sahada yaptığı antrenmana kondisyoner Barış Şeref nezaretinde çabukluk kuvvet antrenmanı yaptı. Kırmızı Lacivertli oyuncuların antrenman sırasında hırslı ve moralli olduğu gözlendi.

Kaptan dönüyor

Sarı kart cezalısı olduğu için Sakaryaspor maçında forma giyemeyen kaptan Mert Caymaz’ın hafta sonu konuk edecekleri Silivrispor maçında formasına tekrar kavuşacak.

Akyel; ‘’Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Fatih Akyel, Silivrispor maçının dönüm maçı olacağını söyleyerek, ‘’ Hafta sonu kendi sahamızda önemli bir maça çıkacağız. Bu maç bizim çıkış maçımız olacak. Taraftarımızdan isteğim bu kritik maçta yanımızda olmaları. Bütün taraftarlarımızın hafta Silivrispor maçında yanımızda olmalarını istiyorum’’dedi.

Emre Can BAYRAM