Transferin gözde ismi Emin Akyıldız, tercihini İzmir ekibi Aliağaspor’dan yana kullandı

 EMİN’İ ALİAĞA KAPTI!

Zonguldaklı başarılı futbolcu Emin Akyıldız’ın yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz sezon 12’nci Grubu  şampiyon tamamlayan ancak 3’üncü Lige yükselemeyen Altınova Belediyespor’da oynayan kanat oyuncusu, Bölgesel Amatör Ligin yeni takımı Aliağaspor’a transfer oldu.

*************

Geçtiğimiz sezon İzmir Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Aliağaspor, transfer çalışmaları kapsamında Zonguldaklı futbolcu Emin Akyıldız ile her konuşa anlaştı.

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek İzmir ekibi Aliağaspor, yeni sezon öncesi iddialı.  Hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren  İzmir ekibi,  bir çok takımın gündeminde yer alan Zonguldaklı futbolcu Emin Akyıldız’ı transfer listesine aldı. Bölgesel Amatör Lig olmak üzere profesyonel takımların da radarında olan 25 yaşındaki kanat oyuncusu ile bir görüşme yapan Aliağaspor, Emin Akyıldız ile şartları konuştu.. Birçok kulüpten teklif alan Zonguldaklı futbolcu, bu teklifler arasında en cazibi olan Aliağaspor  ile şartlarda anlaşarak kulübe olumlu cevap verdi.  Taraflar prensipte anlaşma sağlarken, resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılması bekleniyor

Eren ARSLANYILMAZ

 

24 GOLE KATKI YAPTI

 

Geçen sezon çıktığı 27 maçta 14 gol, 10 asist yaparak  dikkatleri üzerine çeken ve transferin gözdesi olan kanat oyuncusu  Altınova Belediyespor’un şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.

 

 

1993  Çaycuma doğumlu olan Emin Akyıldız Bölgesel Amatör Ligde Safranbolu Belediyespor,Utaş Uşakspor, Kozlu Belediyespor, Bartınspor, Kilimli Belediyespor, Vefa, Gaziosmanpaşa, Altınova Belediyespor formalarını giydi 113 maçta 33 kez rakip fileleri havalandırdı. Son 2 sezonda 23 gol atarak sağ kanat oyuncusuna göre dikkat çekici bir performans gösterdi. Türkiye Kupasında ise 5 maça çıkarken golü bulunmuyor.

 

***Emin,  Zonguldak’ta Filyos Ateşspor’un dışında Erdemirspor, Kilimli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor’da oynadı