Zonguldak Kömürspor’un Altay’a 4-0 yenilmesinin ardından konuşan kaptan Mert Caymaz, bekledikleri skorla karşılaştıklarını söyleyerek şu görüşlere yer verdi;

“HOCAMIZIN UYARILARINA RAĞMEN OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTUK”

Sezona iyi başlamanın önemi konuştuk. Ama bu yapamadık. Maçın kırılma anları vardı. Maça  kalemizde gördüğümüz erken bir golle başladık. Top çizgiyi geçti mi? geçmedi mi?  tam olarak belli değil. Hem ilk yarının hem de ikinci yarının başlarında golleri yememiz iyi olmadı. İlk golden sonra toparlanmıştık ama ikinci golden sonra oyun disiplininden koptuk. Hocamızın uyarılarına rağmen en büyük hatamızda oyuncu disiplininden kopmaktı. Dediğim gibi maçın kırılma anları vardı. 2-0 olduktan sonra bir karşı karşıya pozisyon kaçırdık. O olsaydı eğer dönebilirdik belki. Yine 3-0’da yüzde bir milyon penaltı vardı. O verilse belki yine bir dönüş yapabilirdik. Bunun neticesinde çok kötü bir skor aldık. Yapacak bir şey yok. Maçı 4-0 kazansak da yolumuza bakacaktık. Daha 33 hafta var”

“TELAFİ ETMESİNİ BİLİRİZ”

“Fatih Karagümrük maçı için kazanmış olsaydık da çok fazla çalışacaktık. Ama şimdi daha fazla çalışmamız gerekiyor. 14 gün kadar bir süre var. Karagümrük maçını mutlak 3 puan ile bitirmemiz gerekiyor. Önümüzü görmemiz gerekiyor yavaş yavaş. Stadımıza da döndük. Skor kimseyi yanıltmasın. Biz bunu telafi etmesini de biliriz. 4-0 yenilmişsek 4-0 yenmesini de biliriz. Karagümrük maçında çok coşkulu ve tempolu bir Zonguldakspor izlettireceğiz Kimse 4-0’a aldanmasın. Maç farklı da bitebilirdi.  Telafi etmesini biliriz. 1 senenin ardından taraftarımızı stadımıza bekliyoruz. Desteklerine çok ihtiyacımız var. İnşallah kendimizi affettireceğiz. 3 puanı alacağız”

 
Mert Caymaz, Galatasaray altyapısından arkadaşı olan yeni transfer Cem Sultan hakkında görüşlerini belirtti

“ÇOK MEZİYETLİ BİR OYUNCUDUR”

Yeni transfer Cem Sultan’ın Galatasaray altyapısından arkadaşı olduğunu söyleyen Caymaz, Cem Çok iyi bir oyuncudur. Değişik mevkilerde oynayabilir. Sağ açık, forvet, forvet arkası. Çok meziyetli bir oyuncudur. Yalnız kamp geçirmemiş. Sadece o eksiği var. Bu 14 gün ara onun için iyi olur. Cem Sultan takım arkadaşlarını yakalar”

“BEKTEN STOPER YAPTIK, STOPERDEN BEK YAPTIK”

“Sakatlarımız var. Biz hiçbir şeyin arkasına sığınmak istemiyoruz ama 4 defansın üçü devşirme oyunculardı. Bekten stoper yaptık, stoperden bek yaptık. Kamil iyileşir umarım. Diğer sakat oyuncularımızda, Cem Sultan’da performans olarak yakalarlarsa Fatih Karagümrük maçına bomba gibi çıkarız”