Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kırmızı-lacivertli takımın idmanını ziyaret etti. Başkan Caner, moral  amaçlı yaptığı ziyarette takıma tatlı ikramında bulundu.Ardından spor medyasına açıklamalarda bulunan Başkan Caner, Bursa Nilüferspor ile oynanan sezonun ilk maçında karşılaştıklar olumsuz kötü muameleye en güzel cevabı sahada vereceklerini söyledi.

“GEÇEN HAFTAYI TELAFİ EDECEĞİZ”

Başkan Caner, ekip olarak Bursa Nilüferspor maçına yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyerek, “ Sahamızda oynayacağımız maçta tek düşüncemiz galibiyet. İyi bir seri yakalamak istiyoruz, buda başlangıç olacak. Geçen hafta Çorum Belediyespor deplasmanında galibiyeti kaçırdık. Önemli pozisyonlara girdik, top girmeyince girmiyor bazen kaleye. Allah nasip etmeyince hiçbir şey olmaz. Bu hafta bunun telafisini yapmak istiyoruz, onun gayreti içerisindeyiz.

“TARAFTARLARIMIZ SAĞDUYULU OLSUN”
Taraftarlara sağduyulu olmalarını gerektiğini söyleyen Caner, “Taraftarlardan istediğim sağduyu davranmaları. Zonguldak’a yakışan şekilde, kim bize kötü davranmış olsa da kötü emsal örnek teşkil etmez. Yapılan kötülüklere verilen cevabımız sahada olması gerekiyor. Sahada futbolcularımız elinden geleni yapacaklar, üç puan alarak. Bursa takımının bize yapmış olduğu kötü muameleye karşılığı en iyi cevabı sahada vereceğiz. Taraftarımız stadyumu doldursun, takımı desteklesin” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ