“Karaelmasta Engelleri Futbol İle Kaldırıyoruz. Engelsiz bir spora ‘merhaba’ diyoruz” sloganıyla yola çıkan üniversiteli gençler, düzenledikleri etkinlik ile gönülleri fethetti
 

ENGELLER SPORLA KALKTI 

 

BEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerinden anlamlı proje… Hayatın her alanında başarılarıyla örnek olan engelli bireylere hitaben bir etkinlik düzenlendi.  Zonguldak Kömürsporlu futbolcuların yer aldığı bu etkinlikte, engelli, bireyler hoşça vakit  geçirdi.

*******

 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü  2’nci sınıf öğrencileri  sosyal sorumluluk projesi kapsamında  önemli bir etkinlik düzenledi. Üniversite öğrencileri,  engelli haftası nedeniyle, S. C Terapi Merkezi’nde eğitim gören engelli bireyler ile Zonguldak Kömürsporlu futbolcuları buluşturdu. 

“Karaelmasta Engelleri  Futbol İle Kaldırıyoruz. Engelsiz bir spora ‘merhaba’ diyoruz” sloganı ile Farabi Merkez Kampüs Spor Salonun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Eroğlu, Uluslar arası Ticaret ve İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof Dr. Feride Öztürk, Proje Danışmanı Öğretim Görevlisi Kayhan Kafalı, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Proje Danışmanı Öğr. Gör. Kayhan Kafalı, Teknik heyet, futbolcular  katıldı

ENGELLİ BİREYLER, KÖMÜRSPORLU OYUNCULARLA PENALTI ATTI

Etkinlik kapsamında Zonguldak Kömürspor’lu oyuncular, engelli bireylere  penaltı çektirdi. Penaltı atışı sırasında kaleye Zonguldak Kömürspor’un yedek kalecisi Cantuğ Temel ve Mustafa Söylemez geçti. Ardından Kömürspor’lu oyuncular engelli bireylerle sohbet ederek, hoşça vakit geçirdi.

MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Etkinliğin sona ermesinin ardından madalya töreni düzenlendi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve teknik direktör Şenol Demir engelli bireylere madalya verdi. Uluslar arası Ticaret ve İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof Dr. Feride Öztürk günün anısına Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’e plaket verdi.

BAŞKAN CANER, NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇINA DAVET ETTİ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve teknik direktör Şenol Demir, engelli bireylerle bol bol fotoğraf çektirdi.  Başkan Caner, Pazar günü ilk yarının son haftasında oynanacak Nazilli Belediyespor maçına engelli bireyleri ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslar arası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü  2’nci sınıf öğrencilerini davet etti.

Emre Can BAYRAM