Pendikspor ile ayrılığın eşiğinde olan stoper Erdinç Pekgöz, Kömürspor’a çok yakın…

ERDİNÇ AN MESELESİ

Zonguldak Kömürspor eski öğrencisi Erdinç Pekgöz için girişimlerini hızlandırdı.  Geçtiğimiz sezonu Pendikspor’da geçiren ve İstanbul ekibinden ayrılması gündemde olan 28 yaşındaki stoper oyuncusu,  birkaç güne kadar kırmızı-lacivertli kulüple masaya oturacak.

***************

Zonguldak Kömürspor’da gündem transfer… Takımı Cahit Terzi’ye emanet eden kırmızı-lacivertli yönetim,  deneyimli çalıştırıcının da raporu doğrultusunda transferde yoğun bir mesai harcıyor.

2018-2019 sezonunda 2’nci Lig’de mücadele edecek Zonguldak Kömürspor, yeni yönetimini belirledikten kısa bir süre sonra görüşme halinde olduğu Zonguldaklı teknik adam Cahit Terzi’yi takımın başına getirerek hoca sorununu çözdü. Akabinde transfer çalışmalarına hız veren kırmızı-lacivertli  yönetim, yeni sezon kadrosu konusunda Cahit Terzi’nin raporuna göre hareket ediyor. Deneyimli çalıştırıcının transfer listesinde yer alan isimlerle temasa geçen ve çoğunluğuyla prensipte anlaştığı öğrenilen Zonguldak Kömürspor’ungeçtiğimiz hafta gündemine giren Erdinç Pekgöz transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

PENDİKSPOR İLE AYRILIĞIN EŞİĞİNDE

2016-2017 sezonunda Zonguldak Kömürspor forması giyen ancak geçtiğimiz sezon başında Pendikspor’un yolunu tutan stoper Erdinç Pekgöz, yeniden Zonguldak yolunda. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor’un genel kaptanı Hakan Hürfikir ile temasa geçen 28 yaşındaki futbolcunun İstanbul ekibiyle ayrılığın eşiğinde olduğu öğrenildi. Pendikspor ile 2019 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı fesih etmek için yönetimle görüşecek Erdinç’in boşa çıkması halinde ilk olarak Zonguldak Kömürspor ile masaya oturması bekleniyor. Zonguldak Kömürspor’a transferine sıcak baktığı öğrenilen Erdinç, şartlarda anlaşması halinde 2018-2019 sezonunda yeniden kırmızı-lacivertli formayı giyecek.

Eren ARSLANYILMAZ

****İstanbul ekibiyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Erdinç, yönetimle fesih yoluna gitmek için bir görüşme yapacak