Mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen  Ereğli Belediyespor  bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor.  İç transferi noktalayarak tamamen dış transfere yönelen eflatun-beyazlı takım, şimdiye dek  13 futbolcu ile her konuda anlaştı. İç transferde 7, dış transferde  6 futbolcuyu kadrosuna katan Ereğli, bir flaş transfere daha imza attı. Eflatun-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyon olan Karaköprü Belediyespor’un 10 numarası Muhammed Kurt’u transfer ederek dış transferde  renklerine bağladığı oyuncu sayısını  7’ye çıkardı.

FORMAYI SIRTINA GEÇİRDİ, İMZAYI ATTI

Bir süredir futbolcu ile temas halinde olan Ereğli, şartları görüşmek üzere ilçeye davet ettiği futbolcu ile anlaşma sağladı. Ereğli Belediyespor, el sıkışarak her konuda anlaştığı hücuma yönelik orta saha oyuncusu için imza töreni düzenledi. 26 yaşındaki başarılı futbolcu, eflatun-beyazlı formayı üzerine giyerek  kendisini 1 yıllığına eflatun-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

 

Etti 7

 Ereğli Belediyespor, dış transferde Utaş Uşakspor’dan Burak Toker, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’dan Sercan Çekmen, Nevşehirspor’dan Quesi Jonathan Weston, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan Ramazan Bal, Görelespor’dan Fehmi Kara ,Sökespor’dan Ufuk Tahtalı ve Karaköprü Belediyespor’dan Muhammed Kurt’u transfer etti

 

***Muhammet Kurt,  3. Lige yükselen Karaköprü Belediyespor formasıyla 23 maçta  8 gol attı.

 Milli 10 numara

 1’inci, 2’inci ve 3’üncü lig deneyimi olan  26 yaşındaki futbolcu, U16 Milli takım ile 10 maça çıktı