Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, dış transferde ilk bombasını patlatmak üzere… Eflatun-beyazlı takım,  Bölgesel Amatör Lig takımı Nevşehirspor’un 23 yaşındaki golcü oyuncusu  Quesi Jonathan Weston ile ön anlaşma yaptı.

Teknik direktör konusunu Hüseyin Aydoğan'ı takımın başına getirerek çözen Ereğli Belediyespor, iç transfer öncelik vermişti.  Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyerek kolları sıvayan Ereğli Belediyespor, iç transferde 7 oyuncusu ile nikah tazeledi. Cihat Öztürk, Serbay Aydın, Ozan Aydın, Oğuz Yalçın, Batuhan Altuntaş, Emre Berkan Kahvecioğlu ve Alihan Tezel ile anlaşan eflatun-beyazlı yönetim, dış transferde antrenör Hüseyin Aydoğan’ın raporuna göre hareket edecek.  Teknik adam Aydoğan, Ereğli Belediyespor yönetimi ile yaptığı görüşmede forvet transferi konusunda rapor verdi.

Çalışmalarını başlatan Eflatun beyazlı kulübüm kurmayları, geçtiğimiz sezon Nevşehirspor’da başarılı bir sezon geçiren  Trinidad-Tobagolu golcü Quesi Jonathan Weston ile temasa geçti. Futbolcu ile görüşen yönetim,  24 yaşındaki siyahi golcü ile ön anlaşma yaptı. Futbolcu ile son bir kez daha görüşecek Ereğli yönetimi, herhangi bir aksilik çıkmazsa, transfere resmiyet kazandıracak.

  Eren ARSLANYILMAZ

25 MAÇTA 13 GOL

 Trinidad-Tobagolu golcü Quesi Jonathan Weston, Nevşehirspor formasıyla başarılı bir sezonu geride bıraktı. Geçtiğimiz sezon transfer olduğu kırmızı-siyahlı takımda  25 maça çıkan siyahi forvet, rakip fileleri tam 13 sarstı.  24 yaşındaki forvet,  15 gollü Aydın Kuzu’dan sonra takımın en golcü ikinci ismi olmuştu.