Ereğli, namaglup lider Modafenspor’u yenerek üst üste 3’üncü galibiyetini aldı

EREĞLİ LİDERİ DEVİRDİ

 

Ereğli Belediyespor galibiyet halkasına bir zincir daha ekledi. Yenilgisiz lider Modanespor’u konuk eden Eflatun-beyazlı takım, rakibini Eray Özer’in golüyle yıktı.

*****

 

Ereğli Belediyespor seriye bağladı… Eflatun-beyazlı takım Bağcılar, Pursaklar derken son olarak lider Modafenspor’u da  devirdi. İstanbul takımını sahasında konuk eden Ereğli, futbol şansının da yardımıyla sahadan zaferle ayrıldı.

GOL UZATMADA GELDİ

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, sahasında lider Modafenspor’u konuk etti.  Son 2 maçını kazanan ve lideri de devirerek çıkışını sürdürmek isteyen Ereğli, saha ve seyircisi önünde istediğini aldı.  Ereğli, ilk yarının uzatmalarında golü buldu. 45+2’nci dakikada sahneye çıkan Eray Özer Ereğli’yi 1-0 öne geçirdi.

BELLO PENALTIYI ATAMADI

Modafenspor’un baskısına sahne olan ikinci yarıda iyi direnen Ereğli maçın son bölümlerine 1-0 önde girdi. Eflatun-beyazlı takım, maçı kazanacağım derken 90+2’de lehine  verilen penaltı ile şoka girdi. Hakem kararıyla tansiyonun yükseldiği dakikada penaltıyı kullanan  Modafen’li Bello topu üsten dışarı attı. Maç 1-0 Kdz.Ereğli Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

TOPLU SONUÇLAR

Zeytinburnu-Beyköy Belediye: 2-0

Bağlumspor-Kozlu Belediye: 0-0

Geredespor-Pursaklar Belediye: 2-1

Yunusemrespor-Bartınspor: 1-2

Çekmeköyspor-Bağcılarspor: 0-0

Akçakocaspor-Kırtuluşspor: 2-1

 

 

Ereğli Belediyespor, galibiyet sonrası taraftarlarıyla bütünleşti

 

Kozlu istediğini aldı

 

Kozlu Belediyepsor, puan yada puanlar beklediği zorlu deplasmanda Bağlumspor ile golsüz berabere kalarak istediğini aldı.

 

******************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Kozlu Belediyespor, Ankara deplasmanında Bağlumspor’un konuğu oldu. Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan yeşil-beyazlı takım güçlü rakibi karşısında istediği sonucu aldı. Kozlu, mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrılarak puanını 9 yaptı.