Eflatun-beyazlı takım, Kepez ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı 

EREĞLİ RAHAT KAZANDI 

Ereğli Belediyespor, devre arası hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını oynadı. Süper Amatör Lig takımı Kepez Çaylıoğluspor ile karşılaşan eflatun-beyazlı takım, rakibini Ahmet Olgun (2) ve Alihan Tezel’in golleriyle 3-1 mağlup etti.

 ******************* 

Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarıya hazırlanan Ereğli Belediyespor, ilk hazırlık maçına çıktı. Eflatun-beyazlı takım,  Kepez Çaylıoğluspor’u 3-1 mağlup etti.

Grup’ta bir maçı eksik 18 puanla 8’inci sırada yer alan Ereğli Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Diğer yandan ikinci yarı öncesi Çekmeköy Belediyespor ile oynayacağı erteleme maçının da hazırlığını yapan eflatun-beyazlı takım, bu kapsamda ilk hazırlık maçına çıktı.Ereğli dün, Beyçayır Sahası’nda Dedeman Süper Amatör Lig takımı Kepez Çaylıoğluspor ile özel maçta kozlarını paylaştı.  Eflatun-beyazlı takımda yeni transferlerle birlikte kadrodaki tüm futbolcular hazırlık maçında şans buldu.  Mücadele Ereğli Belediyespor’un 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi. İlk hazırlık maçını kazanan eflatun-beyazlı takımın gollerini Ahmet Olgun (2) ve Bozöyük Vitraspor’dan transfer edilen Alihan Tezel kaydetti.

YENİLER BEĞENİLDİ

 Ereğli Belediyepsor’un yeni transferleri Adem Gezici, Alihan Tezel, Serbay Aydın, Emre Özdal ve Kaan Yavuzcan  Antrenör Ercan Yaman tarafından  ikinci yarı şans buldu. Ereğli’ye yabancı olmayan Alihan Tezel 3’üncü golü atarken, diğer yeni futbolcuların performansı da beğeni kazandı.

Eren ARSLANYILMAZ

 Ahmet Duble yaptı

Ereğli Belediyespor’uni lk yarıda yakaladığı çıkışta rol alan tecrübeli futbolcu Ahmet Olgun, Kepez karşısında  2 gol atarak duble yaptı.