Ercan Yaman ile 2 maçını kazanan Ereğli, puan cetvelinde tırmanışa geçti

 EREĞLİ ŞAHLANDI

Ereğli Belediyespor, Ercan Yaman yönetiminde şaha kalktı. Eflatun-beyazlı takım genç hoca ile çıktığı 2 maçı da kazandı.  Değişim ile birlikte hava yakalayan Ereğli,  üst üste aldığı galibiyetlerle 12’nci sıradan 7’inci sıraya yükseldi.

************

Ereğli Belediyespor, Ercan Yaman ile yeniden doğdu… Eflatun-beyazlı takım, Ercan Yaman yönetiminde 2’de 2 yaparak yükselişe geçti.

2 hafta önce İsmail Yalçın’dan boşalan koltuğa oturan genç teknik adam Ercan Yaman kendisine güvenenleri mahcup etmiyor. Yönetimin maceraya atılmadan yardımcı antrenörü A takım sorumlusu olarak göreve getirmesiyle, değişim kendisini belli etti. Olumlu yönde yaşanan bu değişim ilk maçında kendini gösterdi. Eflatun-beyazlı takım, Ercan Yaman idaresinde ilk maçına Bağcılarspor maçıyla çıkmış ve mücadele Ereğli’nin galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

ERCAN YAMAN 2’DE 2 YAPTI

Genç hoca, Bağcılar’dan sonra 2’nci sınavını deplasmanda Pursaklar’a karşı verdi. Pazar günü Ankara’da oynanan mücadelede rakibini 2-1 yenen eflatun-beyazlı takım, böylelikle son iki maçını kazandı. Ercan Yaman yönetiminde ki Ereğli, bu sonuçlarla puanını 9 yaptı.

YÜKSELME DÖNEMİ

Ereğli Belediyespor, Bağcılarspor ve Pursaklar galibiyetiyle yükselme dönemine girdi. 2 hafta önce 3 puanla 12’nci sırada yer alan eflatun-beyazlı takım, 5 basamak birden sıçrayarak haftayı 9 puanla 7’nci sırada kapattı. Eflatun-beyazlı camia alınan bu sonuçların ardından geleceğe umutla bakmaya başladı.

 

LİDER  MODAFEN GELECEK

Son 2 maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalayan Ereğli Belediyespor, 8’inci haftada zorlu bir sınav verecek. Grup’ta yenilgisiz yoluna devam eden İstanbul takımı Modafenspor, 13 Kasım Pazar günü Ereğli’ye gelecek.  Eflatun-beyazlı takım, bugünden itibaren zorlu maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

 Eren ARSLANYILMAZ

 

Peş peşe alınan 2 galibiyet Ereğli’yi 7’inci sıraya taşıdı