Ereğli, Ufuk Tahtalı’nın partnerini buldu

Ahmet Arat’ın ayrılığının ardından Ufuk Tahtalı’ya partner arayışında olan Ereğli Belediyespor’un  daha önce de gündeminde yer alan 35 yaşındaki tecrübeli eldiven Ersoy Uçtu ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

 ***********

Transfer sezonunu  kadrosuna  katacağı bir kaleci ile kapatmayı planlayan Ereğli Belediyespor arayışlarını sürdürüyor.

2017-2018 sezonunda  Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek ve camianın 15 yıllık profesyonel lig hasretine son vermeyi hedefleyen Ereğli Belediyespor,  kaleci transferi kapsamında   daha önce de gündemine aldığı 35 yaşındaki tecrübeli eldiven Ersoy Uçtu ile ilgileniyor. Mayıs ayında da transfer listesine giren ancak  Ahmet Arat ve Ufuk Tahtalı transferlerinin ardından, Ersoy’dan vazgeçen Ereğli, tecrübeli eldiven ile  yeniden temasa geçerek prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.  Ereğli Belediyespor’un büyük ölçüde anlaştığı 35 yaşındaki tecrübeli kaleci eflatun-beyazlı takım ile idmanlara başladığı bilgisine ulaşıldı. Son birkaç gündür Ereğli Belediyespor ile yeni sezon çalışmalarına katılan Ersoy ile ilgili son kararı teknik direktör Hüseyin Aydoğan, tecrübeli eldivenin performansına göre karar verecek. Fizik olarak istenilen seviyede olmadığı öğrenilen Ersoy’un  Ereğli’deki geleceği, çalışmalardaki  olumlu yöndeki  performansı olacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 Galatasaray altyapısına sahip 35 yaşındaki tecrübeli kaleci,  Bakırköyspor, İstanbul Kartal Belediyespor Eskişehirspor, Başakşehirspor,  İstanbul Güngörenspor, Giresunspor, Gebzespor,  Turanspor,  Eyüpspor, Siirtspor, Darıca Gençlerbirliği, Yozgatspor, 68 Yeni Aksarayspor, Sultangazispor, Mardinspor, Çorluspor 1947 ve Nevşehir 1969 Gençlik ve Spor’da oynadı.