EREĞLİ YAZ FUTBOL OKULU AÇILDI

Ereğli Belediyespor Yaz Futbol Okulu Beyçayırısahasında düzenlenen görkemli törenle başladı… Yaz Futbol Okulunun açılışını Belediye  BaşkanıHüseyin Uysal yaptı

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Kdz.EreğliBelediyespor’a yeni yıldızlar keşfetmek amacıyla her yıl düzenlenen Futbol Yaz Okulu bu yıl da yoğun katılımla Beyçayırı sahasında başladı. Yaz okulunun başla vuruşunu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, minik yeteneklerle bir süre futbol oynayarak vakit geçirdi.

6 ila 15 yaş arası genç yeteneklerin katıldığı yaz futbol okulu, 27 Temmuz tarihlerine kadar devam edecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 09:00ila 12:00 saatleri arasında düzenlenen Yaz Futbol Okuluna kayıtlar, hafta boyunca Kışla Spor Tesislerinde devam edecek. Futbol okuluna ilişkin ayrıntılı bilgi 323 07 57 ve 323 72 11 numaralı telefonlardan edinilebilecek.

Başkan Hüseyin Uysal; ‘’Hedefimiz yeni yetenekler keşfetmek’’

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, amaçlarının yeni yıldızlar keşfetmek olduğunu söyleyerek, ‘’ Yeni yıldızlar keşfetmek amacıyla her yıl açtığımız yaz futbol okulunu bu yılda açtık. Hedefimiz yeni yıldızlar keşfederek kulübümüze kazandırmak. Görüyorum ki yoğun bir katılım var. Yaz Futbol Okulumuzun kayıtları devam ediyor.  Futbol Okulumuz 27 Temmuz tarihlerine kadar devam edecek’’dedi. 

Emre Can BAYRAM