Üst üste kazınılan maçlar Ereğli’de bahar havası estirdi

 EREĞLİ’DE BAHAR HAVASI

Son 2 maçını kazarak yükselme dönemine giren Ereğli Belediyespor, zorlu Modafenspor maçının hazırlıklarına başladı. Haftanın ilk çalışmasında Ereğlili futbolcuların oldukça keyifli oldukları gözlendi.

********

          

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, 8’inci haftada karşılaşacağı Modafenspor maçının hazırlıklarına başladı. Eflatun-beyazlı takım, yenilgisiz lider ile Pazar günü çok zorlu bir maça çıkacak. Ancak son 2 haftada elde edilen 6 puan takımda moral ve motivasyonu arttırdı.

Yüksel moral be motivasyonla Modafenspor maçı hazırlıklarına başlayan Ereğli, ilk 5 haftada alınan sonuçların ardından Ercan Yaman yönetiminde karabulutları üzerinden attı. İlk 5 haftada galibiyet alamayan üstelik gol dahi atamayan Ereğli, Bağcılarspor maçının ardından Pursaklar’ı da yenerek yükselişe geçti. Bu durum futbolculara olumlu yansıdı. Üst üste alınan galibiyetler Ereğli’ye bahar havasını getirdi. Futbolcular, haftanın ilk çalışmasına oldukça keyifli başladı. Neşeli bir şekilde devam eden idmanda ayrıca futbolcuların hırslı olduğu gözlendi. Oldukça moralli olan Ereğli Belediyespor, Pazar günkü maçta lider Modafenspor’a ilk yenilgisini yaşatmak istiyor.

Eren ARSLANYILMAZ