Kdz. Ereğlispor, ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Zonguldak’ta etkili olan kar yağışına aldırış etmeyen eflatun-beyazlı takım, dünkü çalışmalarını karla kaplı Beyçayırı Sahası’nda yaptı. Bembeyaz örtüyle kaplı olan sahada idman yapan futbolcular karın keyfini çıkardı.

*******

Bölgesel Amatör Lig takımı Kdz. Ereğlispor, ilk yarıda yoğun sis nedeniyle ertelenen  ve 14 Ocak’ta oynanacak Anafartalarspor maçının yanı sıra  18 Ocak tarihinde başlayacak ikinci devrenin hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.  Eflatun-beyazlı takım, Zonguldak’ta etkili olan kar yağışına aldırış etmeden dün Beyçayırı Sahası’nda idman gerçekleştirdi. Tam kadro yapılan idmanda futbolcuların keyifli oldukları gözlendi. Beyçayırı Sahası’nı bembeyaz bir örtüye bürüyen kara rağmen çalışan futbolcular zaman zaman eğlenceli anlar yaşadı. Karın keyfini çıkaran Kdz. Ereğlisporlu futbolcular çocuklar gibi eğlendi. Kar topu yaparak birbirleriyle şakalaşan eflatun-beyazlı futbolcular  neşeli bir şekilde 2 saat süreyle idman yaptı.

“İKİNCİ DEVRE BAMBAŞKA BİR EREĞLİSPOR GÖRECEKLER”

Kdz. Ereğlispor’un Antrenörü Taner Demirbaş,  ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek, “İlk yarının bitmesinin ardından çalışmalara başladık. 14 Ocak’ta sis nedeniyle ertelenen Anafartalarspor maçını oynayacağız. Maç haftasına girmiş bulunmaktayız. İlk hedefimiz maçı kazanmak. Ardından ikinci yarıya en iyi şekilde girmeyi arzuluyoruz. İkinci devre bambaşka bir Ereğlispor görecekler” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

Defansa takviye

Kdz. Ereğlispor, bir süredir takımla idmanlara çıkan  stoper oyuncusu Gökhan Hıdır’ın işini bitirdi. Beyköy Belediyespor ile anlaşan eflatun-beyazlı takım,  Hıdır’ı renklerine bağladı.

 

****

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğlispor, kadrosuna takviye yaptı. Eflatun-beyazlı takım, Beyköy Belediyespor’dan 23 yaşındaki defans oyuncusu Gökhan Hıdır’ı transfer etti. İlk yarının sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayan Kdz. Ereğlispor, Beyköy Belediyespor’dan Gökhan Hıdır için girişimlere başlamıştı. Futbolcu ile her konuda anlaşan eflatun-beyazlı yönetim, Beyköy Belediyespor  yönetimi ile bonservis konusunda uzlaşamamıştı. Bu süreç içerisinde Gökhan Hıdır, Kdz. Ereğlispor ile idmanlara başladı. Önceki günlerde Beyköy Belediyespor ile bir kez daha görüşen Kdz. Ereğlispor, anlaşma sağlayarak oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Eren ARSLANYILMAZ