Ereğli Belediyespor, eski futbolcusu Mahmut Bektaş’a kancayı taktı

 

EREĞLİ’NİN MAHMUT AŞKI

 

Transferin flaş takımı Ereğli Belediyespor çalışmalarını sürdürüyor. Dış transferde 9 ismi  kadrosuna katan eflatun-beyazlı takım,  rotasını eski futbolcusu  Mahmut Bektaş’a çevirdi.  Hücum hattını zenginleştirmek isteyen Ereğli Belediyespor, Mahmut ile ilk teması kurdu.

************

 Bölgesel Amatör Lig’de 4’üncü sezonuna hazırlanan Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Eflatun-beyazlı takım,  forvet bölgesi için eski futbolcusu Mahmut Bektaş’ı gündemine aldı.

Transferin hızlı takımlarından Ereğli Belediyespor,  önemli bir yol kat etti. Günler öncesinden başlattığı transfer çalışmaları kapsamında iç ve dış transferde toplam 16 futbolcu ile anlaşan eflatun-beyazlı takım, yeni sezon kadrosunu oluşturasıya kadar çalışmalarına devam edecek.  Her bölgeye en az 2 futbolcu transfer yapmayı düşünerek rekabet ortamı yaratmak isteyen Ereğli Belediyespor, forvet  transferi için girişimlere başladı. ilk transferini  23 yaşındaki forvet   Quesi Jonathan Weston ile yapan eflatun-beyazlı takım,   bu bölgeye ikinci bir isim olarak eski futbolcusu Mahmut Bektaş’ı düşünüyor. Yönetim, 2 sezon Ereğli Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki forvet ile temasa geçti.

 MAHMUT’UN SAKATLIĞI DÜŞÜNDÜRÜYOR

2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında Ereğli Belediyespor forması giyen Mahmut Bektaş, geçtiğimiz sezonu Arsinspor’da tamamladı.  Arsinspor’da başarılı bir performans sergileyen golcü oyuncu sarı-siyahlı takımın 3’üncü Lige çıkmasına önemli katkı sağladı. Ancak Arsinspor’da 15 maçta 7 gol kaydeden Mahmut, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle geçtiğimiz Mayıs ayında bıçak altına yattı. Çapraz bağlarında yırtık tespit edilerek ameliyat olan Mahmut’un  bu durumu Ereğli Belediyespor yönetimi düşündürüyor. Alınan bilgilere göre;  26 yaşındaki forvet  1-2 ay sahalardan uzak olacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

39 maç 20 gol

 Forvet oyuncusu Mahmut Bektaş, 2 sezon formasını giydiği Ereğli Belediyespor’da  39 maça çıktı. İlk sezonunda 18 maçta rakip fileleri 8 kez sarsan Mahmut, ikinci sezonunda 21 maça çıktığı ve 12 gol kaydetti. Ereğli formasıyla başarılı bir 2 sezon geçiren forvet oyuncusu 39 resmi maçta 20 kez gol sevinci yaşadı.

 

***Mahmut, Güzelorduspor’da başladığı sezonu Arsinspor’da tamamaladı. Trabzon takımı ilse ikinci yarı 15 maça çıkan golcü oyuncu, 7 kez fileleri sarstı