Ereğli’nin genç eldiveni Safa Sakıpcan, grubun en az gol yiyen kalecisi unvanını koruyor

EREĞLİ’NİN ‘SAFA’SI

Ereğli Belediyespor, İlk golünü ve ilk galibiyetini Bağcılarspor karşısında alsa da  ilk 6 haftalık dilimde kalesinde sadece 2 gol gördü. Eflatun-beyazlı takımda savunmacılar kadar genç file bekçisi Safa Sakıpcan’ın  da bu başarıda rolü oldukça büyük…

************

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Ereğli Belediyespor, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta alsa da grubun en az gol yiyen takım sıralamasında ilk sırada yer alıyor.

İlk 5 haftalık kötü gidişata geçtiğimiz hafta alınan Bağcılarspor galibiyetiyle son veren Ereğli Belediyepsor, şeytanın bacağını kırdı. Hem ilk golünü atan hem de ilk galibiyetini alarak şanssızlığını da yenen eflatun-beyazlı takım, ayrıca grupta önemli bir unvana sahip… Ereğli 6 haftada kalesinde gördüğü 2 golle grubun en az gol yiyen takımı. Tabi bunda eflatun-beyazlı takımdaki savunma oyuncularının başarısı kadar, 21 yaşındaki genç file bekçisi Safa Sakıpcan’ın da  katkısı var. Ereğli’de 3’üncü sezonunu yaşayan Genç eldiven, bu sezonki performansıyla takımın bu unvanı kazanmasında önemli bir role sahip.

“ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ“

6 maçın tamamında 90 dakika sahada kalarak sadece 2 gol yiyen Safa, takım olarak iyi olduklarını söyleyerek, “Bağcılarspor’u yenerek kötü gidişata son verdik. Bu galibiyetin devamını getirmek istiyoruz. Tabi takım olarak iyi bir performans sergiliyoruz ki az gol yedik. Ama şansız puan kayıpları yaşadık. Şimdi çıkışa geçerek üst sıraları hedefliyoruz” dedi.