EREĞLİSPOR’DA YENİ YIL BOMBASI!

GENÇ YETENEK KAAN EREĞLİ’DE

 

Ereğli Belediyespor transferde dur durak bilmiyor. Eflatun-beyazlı takım, Akçakocaspor’dan 22 yaşındaki genç yetenek Kaan Yavuzcan ile her konuda anlaştı. Kulübü Akçakocaspor ile ufak pürüzleri halletmeye çalışan Ereğli,  bir iki güne kadar transfer resmiyet kazandıracak.

 

********

Ereğli Belediyespor, transferde atağa kalktı.  Transfer çalışmalarını sürdüren Eflatun-beyazlı takım, genç bir futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan devre arası hazırlıklarını sürdüren Ereğli, diğer yandan ise transfer ağırlık verdi. Devre arası transfer döneminin hızlı takımı eflatun-beyazlılar, şimdiye kadar Bozöyük Vitraspor’dan Alihan Tezel, Zonguldak Belediyespor Emre Özdal, Kozlu Belediyespor’dan Serbay Aydın ve Geredespor’dan Adem Gezici kadrosuna kattı. 5’inci transferine çok yakın olan Ereğli, aynı grupta mücadele ettiği Akçakocaspor’un 22 yaşındaki genç futbolcusu Kaan Yavuzcan ile her konuda anlaştı. Futbolcu ile prensip anlaşmasına varan eflatun-beyazlılar, kulübü Akçakocaspor ile bonservis sorununu çözmeye çalışıyor.  ufak pürüzlerin olduğu öğrenilen Bonservis konusunda sorun çözüldüğü takdirde Ereğli Belediyespor, futbolcuya sözleşme imzalattıracak.   Öte yandan Ereğli ile anlaşan Kaan Yavuzcan, ilçeye gelerek Eflatun-beyazlı takımla idmanlara başladı.

DARDANEL’DE YETİŞTİ, ANTALYA VE BUCA’DA FORMA GİYDİ

 

Çiğili Belediyespor’da futbola başlayan Kaan, Çanakkale Dardanelspor altyapısı altıktan sonra, Antalyaspor ve Bucaspor gibi köklü kulüplerin çeşitli yaş gruplarında forma giydi.  Kaan ayrıca U15 ve U16 Milli takımlarında görev alarak ay-yıldızlı formayı terletti.