Dış transferde yeniden atağa kalkan Ereğli Belediyespor,  4’üncü transferini orta saha yaptı

 

 

Ereğli’ye şampiyon orta saha

 Ereğli Belediyespor, orta sahaya takviye yaptı. Eflatun-beyazlı takım, BAL 4’üncü Grup’ta şampiyon olarak 3’üncü Lige çıkan Fatsa Belediyespor’dan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ergin Kankal’ı renklerine bağladı.

*******

Bölgesel Amatör Lig takımı Ereğli Belediyespor, dış transferde 4’üncü imzasını attırdı. Daha önce Barış Baltürk, Süleyman Baykuş ve Engin Gülle’yi kadrosuna katan Ereğli Belediyespor, orta sahaya Ergin Kankal’ı transfer etti. uzun boyu, güçlü fiziği, hırsı ve mücadeleci futbolu ve kaybetmeye tahammülü olmayan yapısı ile dikkat çeken 30 yaşındaki futbolcui geçtiğimiz sezon Fatsa Belediyespor’da şampiyonluk ve 3’üncü Lige çıkma sevinci yaşadı.

18 YILLIK KARİYERE SAHİP

13 Ekim 1988 Bakırköy doğumlu olan güçlü defansif orta saha oyuncusu Ergin Kankal, futbola 2000 yılında İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Kocasinanspor alt yapısında başlarken, 2005 yılına kadar burada futbol eğitimi aldıktan sonra daha sonra Eyüpspor, Esenler Kent Yıldızspor, Çıksalınspor, Çengelköyspor, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Ergene Velimeşespor,Akçakocaspor, Çine Madranspor, Yenibosna Spor,Kastamonuspor 1966,Yeni Amasyaspor son olarak da Fatsa Belediyespor formalarını giydi.

KASTAMONU VE FATSA’DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Bölgesel Amatör Ligde 145 maçta 6 gol, Türkiye Kupasında ise 13 maçta 1 gollük bir performans gösteren Ergin Kankal, 2014-2015 sezonunda Bal 5. Grup da Kastamonuspor 1966, geçen sezonda Fatsa Belediyespor ile BAL Ligi şampiyonluğu yaşadı.