3’üncü Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor dış transferde imzaları bir bir attırıyor. Kırmızı-lacivertli takım Ferhat Samancı ve Barış Keserci’nin ardından dünde forvet oyuncusu Eren Üntürk’ün işini bitirdi. 2’nci Lig hedefiyle yeni sezona girmeyi planlayan Zonguldak Kömürspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Kırmızı-lacivertli takım, dış transferde 3’üncü imzasını yine tanıdık bir isme attırdı.  Zonguldak Kömürspor’da 2013-2014 sezonunda şampiyonluk yaşamış ve attığı gollerle takımın 3’üncü Lige çıkmasına katkı veren Eren Üntür transferinde mutlu sona ulaşıldı. Transferde tam yetkiye sahip olan Teknik Direktör Cahit Terzi’nin çok istediği golcü oyuncu Eren ile geçtiğimiz günlerde temasa geçilmişti. Yaklaşık 1 hafta süren görüşmelerde prensip anlaşmasına varılan futbolcu ile geçtiğimiz Pazartesi akşamı yüz yüze bir görüşme daha gerçekleştirildi. Dünde son kez Kulüp Başkanı Süleyman Caner ile bir araya gelen Eren Üntürk, son pürüzlerin de halledilmesinin ardından kulüple anlaşma sağladı. Başkan Caner ile el sıkışan Eren, kendini yeniden kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

“Yeniden Şampiyonluk yaşamak istiyorum”

İmza töreni sonrası konuşan golcü oyuncu Eren Üntürk, yeniden Zonguldak’ta olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “1 sezon önce şampiyonluk yaşadığım kulübe döndüğüm için çok mutluyum. Burada yeniden şampiyonluk yaşamak istiyorum. Zonguldak Kömürspor taraftarını da özledim. Ve daha şimdiden onların önüne çıkacağımdan dolayı çok heyecanlıyım. Transferim camiaya hayırlı olsun.

“Eren’in şampiyonlukta katkısı büyük olacaktır”

Eren’in transferini Zonguldak camiasına hayırlı olmasını temenni eden Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  “Eren bazen bizim çocuğumuzdu. Bir sezonun aranın ardından yeniden takıma kazandırdık. Tekrar yuvaya döndü, Allah hayırlı uğurlu etsin. Bu sene Şampiyonluk yaşamak istiyoruz, Eren’in de bunda büyük katkısı olacaktır” dedi.

 Eren ARSLANYILMAZ