Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu şampiyonu Fenerbahçe’ye bağlılığını şarkı sözleriyle gösteren Zonguldak’ın ‘Mega Starı’ Erdin Erdem’i sarı-lacivertli kulüp unutmadı.

Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Ergin Erdem, yaptığı ‘Şampiyon Fenerbahçe' marşının ardından sarı-lacivertli kulübün çıkardığı Haziran 2014 sayılı resmi dergide yer aldı.

Bu güne kadar söz ve müziği kendisine ait 250'nin üzerinde bestesi olan Erdem, büyük bir Fenerbahçe sevdalısı olduğunu belirterek, “2002 yılında da ‘Efsane Fenerbahçe’ marşını yazmıştım. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu ikinci bestem. Yapmış olduğum bu marşın ardından kulübün resmi dergisine çıktı. Haziran ayı sayısında yer almanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Erdem'in yazdığı bestenin sözleri ise şöyle;

"Bindokuzyüzyedide Efsane Doğdu, Şerefli Mazimiz Başarı Dolu, Şükrüsaracoğlu Yuvanız Oldu, Milyonlar Fenerbahce Sevgisi Dolu, Kadıköy Saraçoğlu Canlar Bir Oldu, Milyonlar Fenerbahçe Sevgisi Dolu, Büyük Başkan Büyük Taraftar, Destan Yazan Futbolcular. Şampiyon Şampiyon Fenerbahçe, Onurum Gururum Fenarbahçe, Sevdam Yüreğim Fenerbahçe, Şampiyon Şampiyon Fenerbahçe. Sarı Lacivert Sarı Kanarya, Gönül Gönüle Taraftarıyla, Yürüyoruz Ata Yolunda Fenerbahçe Sancağıyla, Koşuyoruz Başarılara, Sevgi Barış Çağrısıyla. Yönetim Taraftar Hep Birlikte, Yiğitler Sahada Yeni Zafere, Aşığız Bizler Bu Renklere, Şampiyon Şampiyon Fenerbahçe."