Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arama kurtarma faaliyetlerinde bulunan Ereğli İtfaiyecileri Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (ERİDAK) Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik’e teşekkür plaketi verdi.
Kdz. Ereğli ilçesinde arama-kurtarma faaliyetleri ile çeşitli meslek gruplarına bu konularda eğitim veren ERİDAK’ın Başkanı Muhammet Ali Ateş ile Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağlar, Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Tarkan Adik’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin ERİDAK’ın her etkinliğine destek verdiğini ve zaman zamanda birlikte faaliyetler yaptıklarını ifade eden ERİDAK Başkanı Muhammet Ali Ateş, kendileri ile önümüzdeki günlerde traking sporu yapacaklarını söyledi. Ateş konuşmasında “Beşiktaş Taraftarlar Derneğimiz ilçemizde ki STK’lar arasında üst düzey çalışmalar yapıyor. Bizde kendileri ile ortak bir çalışma yapmaya başlıyoruz. Kendileri ile Kdz. Ereğli’de doğa sporları yapacağız. Bu konuyu görüşmek üzere bir araya geldik. Aynı zamanda kendilerine teşekkür plaketi takdim ediyoruz. Amacımız Ereğlimizi, ilimizi en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik ise ERİDAK ile yaptıkları ortak çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceklerini ifade etti. Adik ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında “Biz Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki faaliyetlerinde ERİDAK’a destek vereceğiz. Doğa sporları faaliyeti bizim için de güzel olacak. Dernek üyelerimiz farklı bir etkinlik yapmış olacaklar. ERİDAK olarak biz bu gün teşekkür plaketi sundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum” diye konuştu.