ERKEK VE BAYAN MİLLİ TAKIMI TARİH YAZDI… ZONGUKDAKLI BOKSÖRLERDE KATKI VERDİ

32.Uluslar arası Ahmet Cömert Boks turnuvasında Erkek ve Bayan milli takımışampiyon oldu… Zonguldaklı boksörler ise turnuvada almış oldukları başarılarla şampiyonlukta önemli bir pay sahibi oldu.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 10-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da, Boksa uzun yıllar sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olarak hizmet eden, Avrupa Boks Birliği (EUBC) ve Dünya Boks Birliğinde (AIBA) Türkiye'yi temsil eden merhum Ahmet Cömert anısına 32.Uluslar arası Ahmet Cömert Boks turnuvası yapıldı. 

Zonguldaklı Milli takım antrenörü İshak Tiryaki yönetiminde Turnuvaya, ay yıldız forma altında ülkemizi temsilen Zonguldaklı milli boksörler, Selma Karakoyun, Rabia Oruçoğlu ve Birol Aygün katıldı. Bayanlar mili takım adına ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil eden Selma Karakoyun 81 kg ikinci ve Rabia Oruçoğlu ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise ay yıldız forma altında 75 Kg ter döken Birol Aygün ise üçüncü olarak büyük bir başarı gösterdi. Turnuvanın sonunda Erkek ve Bayan Milli takımı şampiyon olarak göğsümüzü kabarttı. Zonguldaklı boksörler turnuvada ay yıldızlı forma altında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, ilimize madalya ile dönmenin gururunu yaşadı. 

Emre Can BAYRAM