Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu’ndan Zonguldak Kömürspor’a  önemli destek. Eroğlu, Zonguldak Kömürspor’un 2018 yılı takvimlerinden 1000 adet satın alarak 30 Bin TL’lik katkı sağladı.

********* 

2’nci Lig takımı Zonguldak Kömürspor’un  son 5 yıldır  faaliyete geçirdiği  ve kulübe ekonomik gelir sağlayan takvim projesi kapsamında Başkan Süleyman Caner ve yönetiminin çalışmaları devam ediyor. Her yıl yaşadığı ekonomik soruna bir nebze olsun çare olan takvim projesine bu yıl ilginin olmadığından dert yanan Başkan Süleyman Caner’in çağrısına  Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu duyarsız kalmadı.

1000 ADET TAKVİM SATIN ALDI

Spora olan tutkusunun yanı sıra Zonguldak Kömürspor taraftarı olan TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, kırmızı-lacivertli kulübün 2018 yılı takvimlerinden satın aldı. Başkan Süleyman Caner ile yaptığı görüşmenin ardından  1000 adet takvim satın alan Eroğlu, 30 Bin TL’lik ekonomik destekte bulundu.

BAŞKAN CANER TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu’na duyarlılığı ve desteği için teşekkür etti. Bu davranışın örnek olmasını isteyen Başkan Caner, diğer kurum ve kuruluşlarından da aynı desteği beklediğini söyledi.