Zonguldak’ın sporcu fabrikası haline gelen Kozlu Taşkömürüspor, Türk futboluna hizmet etmeye devam ediyor… Kozlu Taşkömürüspor’un 1 kaleci ve 2 stoper oyuncusu Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor daveti üzerine 20 günlük kampa davet edildi. 3 oyuncu beğenildiği takdirde ise Erzurumspor forması giyecek.

Zonguldak’ın önemli altyapı kulüplerinden olan Kozlu Taşkömürüspor yeni yıldızlar keşfederek Türk futboluna oyuncu kazandırmaya devam ediyor. Kozlu Taşkömürüspor’un 16 yaşında ki genç kalecisi Mertcan Açıkgöz, 17 yaşında ki stoper oyuncusu Akın Doğru ve Eray Şener, Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un radarına girdi. Uzun zamandır takip altında olan genç yetenekler, Kozlu Taşkömürüspor altyapı antrenörleri görüşmeleri sonucunda Erzurum’a davet edildi.

Kozlu Taşkömürüspor’un genç yetenekleri, Mertcan Açıkgöz, Akın Doğru ve Eray Şener, 1 Temmuz tarihinde ilimizden ayrılarak Erzurum’da 20 günlük kampa girecek. Erzurum’da altyapı antrenörleri tarafından 20 gün boyunca takip altında olacak oyuncular beğenildikleri takdirde ise Erzurumspor’a transfer olarak alt yaş liglerinde forma giyecek.

Altyapı antrenörü Turgay Yavuz; ‘’3 oyuncumuzda çok yetenekli’’

Kozlu Taşkömürüspor altyapı antrenörü Turgay Yavuz, 3 oyuncunun da uzun zamandır takip altında olduğunu söyleyerek, ‘’Erzurumspor ve birçok profesyonel kulüp oyuncularımıza talip oldu. Bizlerde oyuncularımızın geleceğini düşünerek Erzurumspor’u tercih ettik. İnşallah oyuncularımız Erzurum’da 20 günlük kamp sürecinde kendilerini daha iyi gösterecekler.3 oyuncumuzda gerçekten çok yetenekli. Ben inanıyorum ki 3 oyuncumuzda orada göstereceği performansla orada kalacaklar. İnşallah oyuncularımız ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türk futboluna hizmet edecekler’’dedi.

Emre Can BAYRAM