Zonguldak’ta uzun zamandan bu tarafa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini  büyük bir başarıyla Vekaleten yürüttükten sonra ve geçtiğimiz günlerde  Asaleten bu göreve atanan Hakan Yüksel’i Eski İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Gözlemcileri makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

            Zonguldak futboluna büyük hizmetleri dokunan Eski İl Hakem Kurulu ve Gözlemcilerine bu anlamlı nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğine belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü burada yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; "Geçmiş yıllarda okul spor müsabakalarında birlikte görev yaptığımız İl Hakem Kurulu üyeleri ve gözlemcileri ziyaretime gelmeleri beni oldukça mutlu etti. Kendileri gerçekten İlimiz futboluna büyük hizmetleri olmuştur, eski günleri yad ederek anılarımızı tazeledik. Tekrar kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum."    
              Öte yandan Zonguldak Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ümit Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.