Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Kozlu Şehir Stadyumunda yapılan antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, Yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyleyerek, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve eski heyecanı coşkuyu tekrar yakalamak istediklerini söyledi.

‘’İstediğimiz kadroyu oluşturabilirsek üst sıraları oynayacağız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, istedikleri kadroyu oluşturdukları takdirde üst sıralara oynayacaklarını söyleyerek, ‘’Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz. Bu sene Zonguldak şehrine bir coşku vermek istiyoruz. Eski heyecanı coşkuyu tekrar yakalamak istiyoruz. Tribünleri tekrar dolduracak bir ekip yapmaya çalışıyoruz. Transferlerimizde devam ediyor. Bu sene istediğimiz kadroyu kurarsak üst sıralara oynayacağız. Onun için taraftarların ve şehrin bizi desteklemesini istiyoruz’’diye konuştu.

‘’Denemeye alınan oyuncular var’’

Denenmeye alınan oyuncuların olduğunu ifade eden Terzi, ‘’Denenmeye gelen genç çocuklar var. 10 tane gencimize 3 4 gün  burada bakacağız. Eğer yetenekli işimize yarayan çocuk olursa onları değerlendireceğiz’’dedi.

‘’Bazı oyuncularımız daha gelmedi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, takımdan bazı oyuncular gelmediğini söyleyerek, ‘’Kamil dişinden ameliyat oldu. Okan, Onur ve Mert Caymaz’a özel izin verdik. Şevket yolda geliyor. Kamil dişinden ameliyat oldu’’dedi.

Emre Can BAYRAM