Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kilimli Belediyespor, devreyi hem galibiyetle hem de moralli kapattı. Sarı-siyahlı takım, saha ve seyircisi önünde Leventspor’u 2-0’la geçti. İkinci yarıda Özgür ve Canberk’in golleriyle galibiyete uzanan sarı-siyahlı takım, puanını 14 yaparak, 1 basamak sıçradı.

 

***********

Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor, sezonun ilk yarısını galibiyetle kapattı. Sarı-siyahlı takım, devrenin son haftasında sahasında konuk ettiği İstanbul temsilcisi Leventspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

İLK YARI ‘TIK’ YOK

Geride kalan 12 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Kilimli Belediyespor, devrenin 13’üncü ve son haftasında üst sıralara tırmanma mücadelesi içinde olan Leventspor ile karşılaştı. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda ki mücadeleye temsilcimiz mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. Saha ve seyirci avantajını kullanan sarı-siyahlı takım, ilk yarı rakip kalede pozisyonlar bulsa da golü bulamadı. İlk 45 dakikada taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

KİLİMLİ FIRTINASI İKİNCİ YARIDA ESTİ

İkinci yarıda galibiyet golünü arayan Kilimli Belediyespor, aradığı golü 53’üncü dakikada buldu. Bu dakika içinde kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Özgür Nezor, kafa golüyle skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra skor üstünlüğünü eline alan sarı-siyahlı takım, oyun olarak ta üstün taraf oldu. Mücadelenin sonlarına yaklaşıldığı konta ataklarla gol arayan sarı-siyahlı takım, 89’da farkı ikiye çıkardı. Bu dakika içinde sahneye çıkan son haftaların golcüsü Canberk, takımını rahatlatan golü kaydetti. 90’ncı dakikada konuk takımdan Okan kırmızı kart gördü. Kalan bölümlerde gol olmayınca mücadele Kilimli Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

1 BASAMAK SIÇRADI

Devreyi galibiyetle kapatan Kilimli Belediyespor, puanını 14 yaptı. Sarı-siyahlı takım böylelikle 12’nci sırada girdiği haftayı 11’inci sırada tamamladı.

 

Son haftaların golcüsü Canberk, Leventspor’u da boş geçmedi. Takımın ikinci golünü atan Canberk, toplamda 4 gole ulaştı

STAT: Kilimli Ahmet Şerifoğlu

HAKEMLER: Okan Kayataş**, Erhan Sargın**, Ufuk Kuru**

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Burak**, Özgür**, Emre Can***, Okan**,  Adem**, Hakan**(Dk.67 Umut**), Emin**, Canberk***, Ferhat***, Aytunç***(Dk.80 Alkan**)Yasin**

LEVENTSPOR: Onur**, Okan**, Fuat*, Ramazan**, Sacit**, Burak**(Dk.80 Sinan*), Erdem**, Murat**, Fatih**, Mesut**, Muhammet**(Dk.65 Ercan*)

GOLLER: Dk.53 Özgür, Dk.89 Canberk(Kilimli Belediyespor)

KIRMIZI KART: Dk.90 Okan(Leventspor)

 

 

Toplu sonuçlar

Kocaalispor-Vefaspor: 2-1

Halide Edip Adıvarspor-Serdivanspor: 1-1

Dikilitaşspor-Beyköy Belediyespor: 0-0

Yeniçağaspor-Karasuspor: 3-0

Akçakocaspor-Paşabahçespor: 0-3

Kilimli Belediyespor-Leventspor: 2-0

Bartınspor-Ereğli Belediyespor: 0-0