Alaplı’nın takıldığı haftada hata yapmayan Devrek, puan farkını 6’ya çıkardı

 FARK VAR

 Lider Devrek Belediyespor’un Akınspor engelini 2-0’la geçtiği haftada, Alaplı Belediyspor, son sıradaki İhsaniyespor ile beraber kaldı. En yakın yakın takipçisi Alaplı ile puan farkını 6’ya çıkaran Devrek Belediyespor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı.

 ********

Dedeman Süper Amatör Lig’de son 4 haftaya Devrek Belediyespor çok büyük bir avantajla giriyor. Ligin 18’inci haftasında sahasında Akınspor’u 2-0 yenen lider Devrek Belediyespor, en yakın takipçisi Alaplı Belediyespor’a fark attı.

Sezon başından itibaren zirvede büyük bir yarışa tutuşan iki takım arasında en büyük fark bu hafta yaşandı. Devrek’in kazandığı haftada Alaplı Belediyespor’un son sıradaki İhsaniyespor ile 1-1 berabere kalmasıyla, 4 olan puan farkı 6’ya çıktı. Devrek Belediyespor, haftayı Akınspor galibiyetiyle kapatarak puanını 45 yaptı ve zirvedeki hükümdarlığını sürdürdü. Alaplı Belediyespor ise İhsaniyespor beraberliğiyle 39 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Bitime 4 hafta kala Alaplı Belediyespor’un 6 puan önünde lider olan Devrek Belediyespor, şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Sezon başında yaptıkları yatırımın karşılığını almaya çok yaklaşan yönetim, teknik heyet ve futbolcuları bu başarıdan dolayı kutladı.

 

Bankoğlu, eski takımına karşı

 

İkinci yarı Devrek’i adete şaha kaldıran Serkan Bankoğlu, 19’uncu haftada farklı duygular yaşayacak. Sezon başında Çaycumaspor’un başına geçen Bankoğlu, bu hafta eski takımına karşı çok önemli bir sınav verecek. Lacivert-sarılı kulüpten ayrılması günlerce gündemi meşgul eden Bankoğlu, dışarıdan gelecek söylemlere kulak tıkayarak, bugünden itibaren takımını maça hem fiziksel hem de mentel olarak hazırlayacak.

 

Eren ARSLANYILMAZ

 

**TOPLU SONUÇLAR**

Bayatspor-Gökçebeyspor: 0-2

Devrek Belediyespor-Akınspor: 2-0

Kepez Çaylıoğlu-Kilimli Belediye: 1-0

ÇATES Işıkspor-Çaycumaspor: 0-1

İhsaniyespor-Alaplı Belediyespor: 1-1

Ontemmuz-Zonguldak Belediye: 0-2

 

**GELECEK HAFTA**

Alaplı -Bayatspor

Gökçebey-Kepez Çaylıoğlu

Kilimli Belediye-ÇATES

Çaycuma-Devrek Belediye

Zonguldak-İhsaniyespor

Akınspor-Ontemmuzspor