GEÇEN SENEDEN FARKLI BİR DEVREK BELEDİYESPOR İZLETTİRECEĞİZ

Bölgesel Amatör Lig ekibi Devrek Belediyesporantrenörü Bülent Öztürk, Elmas Tv’deyayınlanan Spor Kritik programına katılarak yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. 

Devrek Belediyespor’un teknik patronu Bülent Öztürk, geçen seneden farklı bir takım izlettireceklerini söyleyerek, koşan mücadele eden bir takım kurduklarını vurguladı. 

‘’Amacımız koşan mücadele eden bir takım yaratmak’’

Devrek Belediyespor’un teknik direktörü Bülent Öztürkamaçlarının koşan, mücadele eden bir takım kurmak olduğunu söyleyerek, ‘’Biz yeni bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. İyi ve karakterli oyuncular dahil ettik. Geçen seneden de 5 6 oyuncu var. Geçen seneden farklı bir Devrek Belediyesporizlettireceğiz. Baktığımız zaman İstanbulspor grubu. Ben Kozlu Belediyespordayken ölüm grubuna denk gelmiştik. Sahada maçlar oynanmayınca kazanılmıyor. Biz sahada koşan ve mücadele eden bir Devrek Belediyespor çıkarmaya çalışıyoruz. Biz geçen seneden farklı bir Devrek Belediyesporizlettireceğimize eminim’’dedi. 

‘’Ereğli Belediyespor çok para harcadı’’

Ereğli Belediyespor’un çok para harcadığını ifade eden Öztürk, ‘’İstanbulspor takımları her zaman söz sahibi olmuştur. İstanbulspor’da Süper Amatör Lig takımları para harcıyor Bölgesel Amatör Lig takımları fazla para harcamıyorlar. Ereğli Belediyespor kadar para harcamıyorlar. Orhangazi ve Yeşibursa’nın çok büyük paralar harcamadıklarını biliyorum. Ereğli Belediyespor maliyetli bir kadro kurdu. Bartınspor bildiğiniz Bartınspor. Sakarya takımları vasıflı takımlar. Bu ligde kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Çok değişik bir lig’’diye konuştu.

‘’Şimdiye kadar kurduğum en iyi takımı kurdum’’

Devrek Belediyespor teknik patronu Bülent Öztürk, şimdi kadar kurduğu en iyi takımı kurduğunu söyleyerek, ‘’Baktığımız zaman sağolsun yönetimde gereken desteği verdi. Görüştüğüm oyunculardan sadece 1 2 tanesini alamadım. Biz istediğimizi aldık. Geçen seneden olan oyuncuların yanına 5 6 tane istediğimiz oyuncu aldık. Sürpriz oyuncular da geldi. İyi bir kadro kurduk. Koşan savaşan mücadele eden bir kadro kurduk. Rakibi sıkıntıya sokacak bir kadro kurduk. 3 4 sene bölgesel amatör ligde görev yaptım. Şimdi kadar kurduğum en iyi kadroyu kurdum. Seyirciler hazırlık maçlarına geliyorlar. Bizden çok şey bekliyorlar farkındayız. Bizler için yönetimimizde gereken her şeyi yaptılar. Çok güzel şeyler olacak bu gözüküyor. İyi başlarsak iyi götürürüz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM