Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Genç Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde finale yükselen  Fener Anadolu Lisesi, çalışmalarını sürdürürken, şampiyonluk maçı öncesi oldukça iddialı.

Grup maçları ve eleme müsabakaları dahil olmak üzere bir maç dışında tüm maçlarını kazanan Fener Anadolu Lisesi, finalde güçlü rakibi  Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile kozlarını paylaşacak. 16 Ocak Salı günü saat 13.30’da oynanacak şampiyonluk maçına full konsantre olan  Fener Anadolu Lisesi, hazırlıklarını sürdürüyor. Abdullah Demir yönetiminde final maçına hazırlanan Fener Anadolu Lisesi öğrencileri, şampiyonluk kupasını okula getireceklerinin sözünü verdi.

DEMİR FAİR-PLAY MESAJI VERDİ

Fener Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda takımın antrenörü Abdullah Demir oynayacakları final karşılaşması öncesinde şunları söyledi. “ Geçtiğimiz günlerde Kdz.Ereğli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesini 2-1 yenerek final oynamaya hak kazandık. Sezon başından bu tarafa oyuncularımız tüm oynadıkları karşılaşmalarda iyi bir performans sergilediler. Yaklaşık on yıldan bu tarafa  okul futbol takımımız finale kadar yükselmemişti. Bu sene çok çalışarak iyi bir ekip oluşturduk. İnanıyorum ki takım içerisinde bu birlik ve beraberliğimizi final maçında sahaya yansıttığımız taktirde şampiyon olmaya hak kazanacağız. Bizim tek istediğimiz gerek saha içinde gerekse saha dışında maçın fair play  centilmenlik içerisinde geçmesi” dedi.